Srbin pojačava Malatiju pred revanš sa Partizanom!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.08.2019.
18:48
Izvor: Sportske.net

Prekopotrebno pojačanje za turski klub, hoće li stići na vreme za duel sa "crno-belima"?

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Partizan je sinoć u Humskoj potpuno nadigrao tursku Malatiju, slavili su sa 3:1 i tako stekli lepu prednost pred revanš u Turskoj.

Ekipa Malatije se ne predaje, tvrde da će pobediti sa 2:0, što će im zbog gola u gostima biti dovoljno za prolazak dalje.

Ipak, teško je poverovati nakon sinoćnje partije da mogu da sačuvaju sopstvenu mrežu, golmanu Farnolu mogu da se zahvale što su još koliko toliko u igri.

Ipak, planiraju i da se pojačaju pred revanš sa "crno-belima" i to baš u zadnjoj liniji.

Naime, kako prenose italijanski mediji, turska Malatija bi u narednih par dana mogla da završi transfer iskusnog srpskog defanzivaca Slobodana Rajkovića.

Bivši fudbaler OFK Beograda i povremeni reprezentativac Srbije je član Palerma, pregovarao je sa Đenovom, koja mu je navodno nudila 700 hiljada evra po sezoni i trogodišnji ugovor, ali dogovor dve strane još uvek nije postignut.

Tako se umešala Malatija, koja će pokušati da preseli Rajkovića u svoje redove i tako značajno pojača defanzivu pred revanš sa "crno-belima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 10.08.2019
12:10

Kolateralna steta, je l' me sad malo zekis ili sta? Mozda ovo i moze pod uslovom da taj novi igrac bude prijavljen 48h pred mec.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 10.08.2019
09:43

pa i ovako smo ih ubili na brzinu, rajkovic je jedan od sporijih, nece bas biti pojacanja .......... ma da im dodje van dajk nemoze jedan igrac da im promeni toliko igru, dobijamo ih i na strani ......... igracemo mnogo defanzivnije sa mnogo vise prostora za kontre

avatar
IDEA ponos severa
Saturday, 10.08.2019
07:35

Dzaba im!!! Da dovedu ne znam koga njima valja ispasti od Partizana!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 09.08.2019
18:55

Kako je sudio UEFA-in sudija na štetu Partizana i u korist Malatije možda UEFA vanredno dozvoli Malatiji da naknadno registruje igrače, iako je registracija za 3.kolo završena pre prve utakmice. Iznenadilo bi me jedino da ne bude suđenje na štetu Partizana u Malatiji.

avatar
REVØLT
Friday, 09.08.2019
20:23

Mozda to ne vazi za nov(opridosl)e igrace vec samo za postojece, odnosno, one koje vec imas u timu pa u vezi njih ne mozes posle da se predomislis...

avatar
Колатерална Штета
Friday, 09.08.2019
23:50

Može i Partizan da dovede Maraša i još jednog desnog beka i da ih registruje za utakmicu sa Malatijom onda,... Ali mislim da to jednostavno nije moguće

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 09.08.2019
23:50

Ako hrabri Supermiloja ubaci maldog supertalentovanog novopridošlog Petrovića da igra u Kopenhagenu onda ima pravo da se registruju novopridošlice između dva meča istog kola kvalifikacija, a ako ga ne pusti da igra onda nema pravo hahaha

avatar
REVØLT
Friday, 09.08.2019
18:51

E, najbolje sada!