Srbin stigao u Veronu, sutra pregledi i potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.01.2018.
14:40
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac koji je ove zime bio na meti Crvene zvezde stigao je u Veronu gde će u ponedeljak obaviti preglede i potpisati ugovor sa "žuto-plavima".

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Kolonija srpskih internacionalaca koji nastupaju na "čizmi" od sutra će biti brojnija za još jednog člana.

Bivši štoper Crvene zvezde, Rada, PSV-a, Vojvodine i Konjaspora Jagoš Vuković (29) doputovao je u "grad ljubavi" gde će sutra proći lekarske preglede i parafirati ugovor sa Veronom.

Fudbaler Olimpijakosa bio je ove zime na meti Crvene zvezde ali je Verona sa šampionom Grčke dogovorila pozajmicu sa opcijom kupovine na kraju sezone.

Ukoliko Vrbašanin zadovolji na "Bentegodiju" Verona će na leto platiti 2.500.000 evra i otkupiti njegov ugovor od Olimpijakosa u koji je srpski internacionalac stigao pre samo šest meseci.

Italijanski novinar Đanluka Di Marcio preneo je da su medicinski testovi zakazani za ponedeljak, te da će odmah zatim uslediti i potpis ugovora.

Jagošu Vukoviću predstoji dokazivanje, baš kao i većini srpskih internacionalaca, jer je Mundijal na programu za manje od šest meseci a selektor će na osnovu učinka naših igrača praviti spisak za Rusiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riksha
Monday, 22.01.2018
11:54

Selektor na osnovu cifre za kupovinu mesta u reprezentaciji pravi spisak, a ne na osnovu učinka.n100000€ košta mesto u reprezentaciji, a neki su već platili.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.01.2018
20:17

Bolja liga, a i Verona je mnogo lepsi grad za zivot od ruznjikave Atine.