Srpski Brazilac odbio Porto!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.06.2016.
22:09
Izvor: Sportske.net

Brazilac sa srpskim pasošem Lijanko Vojnović odbio je selidbu u Porto koji je trebalo da bude obavljena u sklopu transfera Maikona.

saopaulofc.net
saopaulofc.net

Povezane vesti

Brazilac srpskog porekla koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo i zaigrao za omladinsku reprezentaciju Srbije odbio je selidbu u Porto koji je trebalo da ga dobije u sklopu transfera Maikona Pereire Rokea.

Sao Paolo je uspeo da se dogovori sa Portom oko transfera Maikona koji će nakon pozajmice potpisati ugovor na četiri godine sa brazilskim klubom.

Jedna od ponuda portugalskom klubu uključivala je i selidbu Lijanka Vojnovića na "Dragao" ali je srpski reprezentativac odbio Porto zbog želje da se dokaže u Sao Paolu.

Otac Lijanka Vojnovića otkrio je jednom od novinara u Brazilu da je još uvek rano da se mladi štoper otisne u Evropu što je jako interesantno, imajući u vidu da mnogi fudbaleri iz Južne Amerike brže bolje jure za angažmanima na "Starom kontinentu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 30.06.2016
12:16

Pa nije on kao ovi nasi pa brze bolje da sede u liverpulovima i benfikama na klupi samo zbog vece plate.

avatar
chaki
Wednesday, 29.06.2016
22:59

Trebao je u Porto otici,greska...

avatar
SAB
Wednesday, 29.06.2016
22:54

Koliko je ovaj cudan lik. Dokazace se tek za 20 godina. I nema ni leba od njega. Jer Brazilci se najbolje dokazuju u Porto ili Benfiku.

avatar
SAF
Wednesday, 29.06.2016
22:13

Pametno,teško da bi dobio šansu u Portu,ima vremena.