Šta bi mogao da bude sledeći Klopov posao?

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.07.2019.
19:17
Izvor: Sportske.net

Agent Nemca podelio namere svog klijenta.

AP Photo/Manu Fernandez
AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Pisali smo danas, glavni stručnjak šampiona Evrope odugovlači sa potpisivanjem produžetka ugovora. Nemac je jasno jedan od najtraženijih trenera u ovom trenutku, tokom leta se dovodio sa Juventusom, ali je bilo jasno da ga Liverpul neće pustiti.

Čelnici "Redsa" planiraju da mu ponude novi šestogodišnji ugovor koji bi zaradu Nemca povećalo sa sadašnji sedam miliona funti na deset, međutim Nemac za sada ne pokazuje naznake za promenom njegovo sadašnjeg ugovora koji ističe za tri godine.

"Jirgen mi jednom rekao da ukoliko se otvori pozicija selektora Nemačke i ako Joakim Lev ne želi više da bude selektor, da bi sebe mogao videti kao selektora svoje zemlje. Za sada oseća da je na pravom mestu u pravom vremenu, i trenutno ima poziciju koja ga čini nedostupnim za ostale klubove"

"Kako bi uopšte mogli i da stavite cenu na trenera koji vam je povećao vrednost kluba sa 900 miliona funti na skoro 2.8 milijardi funti?", izjavio je agent Nemca, Mark Kosicke.

Posao selektora je svakako manje stresan nego posao menadžera tima koji se uvek takmiči za najviše domete, Klop pazi na zdravlje te se ovo čini kao mogući korak u narednom periodu za Nemca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 07.07.2019
20:51

Klop je tu jos sigurno 3 godine. Da li ce hteti i posle toga, do njega je, al za sad nema potrebe da se ovako spekulise.

avatar
Brainless
Sunday, 07.07.2019
19:45

ljudi kad prenosite intervju prenesite ga do kraja...inače vređate inteligenciju svih koji vas prate i čitaju išta o klubu fudbalu na news now

avatar
Mangus
Sunday, 07.07.2019
19:21

Manje je stresan jer se manje radi svakodnevno. Ali klop je jos uvek mlad i nema potrebe da "pauzira" sada.