Šta god da bude sa Fulamom, Mitru ne gine Premijer liga! Oni su već spremili ponudu!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.04.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net

Trka za srpskog napadača već je počela, šta će tek biti posle Mundijala?

Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship
Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović ovog proleća blista u dresu Fulama, gde igra kao pozajmljen fudbaler Njukasla i već je stigao do brojke od 12 postignutih golova u ekipi koja se bori za plasman u Premijer ligu, pa je za očekivati je da do kraja sezone svoj golgeterski učinak i dodatno uveća.

Bez obzira na sve to, Njukasl će ga najverovatnije prodati na leto, a prema informacijama sa Ostrva, određena je i cena od 20 miliona funti koliko u Njukaslu traže za njegov transfer.

Pisali smo već da  bi Fulam mogao da bude favorit za Mitrovićev otkup na leto, pod uslovom da se plasiraju u Premijer ligu.

Ali, šta ako u tome ne uspeju?

Mitrović sigurno neće i sledeću sezonu provesti u Čempionšipu, samo je pitanje da li će se vratiti u Premijer ligu ili će napustiti Englesku posle tri godine.

Kako sada stvari stoje, bez obzira na rasplet sa Fulamom, popularni Mitar će dobiti novu priliku za dokazivanje u Premijer ligi. Ako ne u Nukaslu, onda bi to moglo da bude u dresu - Vulverhemptona!

Naime, prema današnjim informacijama britanskih medija, Vulvsi, koji su poodavno obezbedili prvo mesto u Čempionšipu i već se plasirali u elitno društvo, spremni su da odgovore na zahteve Njukasla i eventualno isplate tih pomenutih 20 miliona evra.

Ali, imaće i dodatnu konkurenciju, jer su osim Fulama, u igri i Kristal Palas, Vest Hem, Barnli...

Bilo kako bilo, Mitrović će imati veliki izbor i iz dana u dan su sve veće šanse da ga sledeće sezone ponovo gledamo u Premijer ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Sunday, 29.04.2018
09:32

Odlazak u vulverhempton bi bila odlicna stvar. Imaju odlicnu ekipu i za pl, kamoli za cempionsip kroz koji su se prosetali.

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.04.2018
09:55

Ostanak u Fulam jos bolja, aklo odu u PL.

avatar
Mangus
Thursday, 03.05.2018
23:16

Apsolutno. Posebno ako Jokan ostane

avatar
!?!?!?!?!?
Sunday, 29.04.2018
07:51

Mitar - crno beli RAZBIJAČ!Svaka čast majstore!!!

avatar
Marko HM
Sunday, 29.04.2018
00:34

I zaslužio je.