Šta je istina i imamo li iznenađenje leta? Iz Liverpula u Mančester siti za 70.000.000 evra?!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 13.08.2024.
14:14
Izvor: Sportske.net

Brzo su stigli demanti, ali...

Beta/AP/Alastair Grant
Beta/AP/Alastair Grant

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul navodno je prodao kolumbijskog krilnog napadača Luisa Dijaza u Mančester siti, javlja novinar Markos Benito sa "Čiringita".

Apsolutno bombastično i neočekivano na više nivoa - Luis Dijaz je navodno novi fudbaler Mančester sitija sa kojim će potpisati ugovor na pet godina!

Informaciju je javnosti podelio Markos Benito, čovek koji nije među renomiranijim novinarima, ali je pre nekoliko dana prvi objavio da je propao dogovor između Čelsija i Samua Omorodiona iz Atletiko Madrida, što se ispostavilo kao istina.

Navodno, Mančester siti će platiti 70.000.000 evra za ovaj transfer i već su dogovoreni lični uslovi sa igračem, kaže isti izvor.

Svakako bi ovu informaciju trebalo uzeti sa rezervom i sačekati novinare kao što su Fabricio Romano, Pol Džojs ili Dejvid Ornštajn. Za sada su se oglasili lokalni mediji oba kluba kao što su Sem Li koji prati dešavanja u Mančester sitiju. Demantovao je tu informaciju, a isto je uradio i Džejms Pirs čija je glavna tema Liverpul.

"Razumemo da nema istine u povezivanju Luisa Dijaza sa Mančester sitijem. To je bila petnaestominutna šala", napisao je Li na "X".

Bilo je potpuno nelogično da Liverpul pusti čoveka koji im je prvo levo krilo i to najljućem rivalu iz poslednjih sezona.

Dopuna: U međuvremenu je stigao demanti i od strane Fabricija Romana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke