Šta radi Bartomeu, Grizi imao opciju povratka kući?

Autor: Stefan Matić
petak 28.08.2020.
09:31
Izvor: Sportske.net

Očajnički potezi predsednika.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Danas smo imali bombastične navode iz Engleske. Pep Gvardiola je spreman da ponudi trojcu "građana" kako bi privolio Lea Mesija na "Etihad". Izgleda da je Argentinac na pragu napuštanja kluba a kako stvari deluju siguran nije ni Luis Suarez.

Da je Bartomeu dogovorio i razmenu pred sam utakmicu sa Bajern Minhenom - Barsa ne bi imala napad za narednu sezonu.

Marka otkriva da je par dana pre poniženja rezultatom 8:2 Bartomeu zakucao na vrata Atletiko Madrida sa predlogom Grizmana za Žoaa Feliksa!

Španci pišu da je Gil Martinu trebalo samo pola sekunde da odbije ovakav predlog. Jasno, Grizman je neko ko je ostavio veliki trag o Atletiku, pre godinu dana je pojačao Barsu za 120 miliona evra a tokom te sezone smo mogli videti i u Netfliks produkciji koliko je Grizi vezan za "jorgandžije".

Predsednik Atletika je poslao kontraponudu, Dijego Kosta i Tomas Lemar za Francuza. Ovog puta Bartomeu je bio ekspresan i odbio. Prvobitna misao predsednika Barselone je bila da 'olakša' izdatke za plate. Čak 562 miliona evra, ili 81 posto zarade odlazi na izdatke za igrače - Grizman prima 21 milion evra neto, Žoao svega tri i po miliona.

Grizman

Poraz od Bajerna je promenio sve, Barsa će uštediti odlascima kako deluje Mesija i Suareza, a Kuman je navodno stavio Grizmana na ne-transfer listu. Holanđanin veruje u Francuza, videćemo da li će upravo miljenik "jorgandžija" biti prvo ime u napadu naredne sezone.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Friday, 28.08.2020
10:19

Гризман има 29, као и Азар, у најбољим је годинама. Ако сада не пружи квалитет као стартер, неће никада. Феликс је већи таленат од њега, и може бити бољи играч али не у Атлетику, бар не у Симеонеовом систему. Да је рецимо прошлу сезону провео у Севиљи, сада би се о њега отимали највећи клубови света.