Stigao je u Milan kao veliko pojačanje minulog leta, već ovog se seli

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.06.2018.
17:47
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su uložili preko 200 miliona evra u pojačanja leta 2017. godine, to bi sada moglo da ih košta statusa u evropskim takmičenjima, a da stvar bude još gora, veliki broj igrača koji su stigli nije se najbolje ni snašao u Italiji.

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Uprava Milana je u velikim problemima, klub bi mogao da ostane bez evropskih takmičenja, imaju rok do ponedeljka da uplate 10 miliona evra, do kraja meseca i još trostruko više.

Više o svemu tome OVDE.

Jedan od načina da zarade pomenuti novac su naravno prodaje igrača, Andre Silva je na izlaznim vratima kluba, a "San Siro" bi mogao da napusti i švajcarski reprezentativac Rikardo Rodrigez.

Naime, iako Gatuzo smatra bivšeg beka Volfsburga kao nezamenjivim, to bi moglo da se promeni pre svega ukoliko ne izmire dug i ostanu bez evropskih takmičenja.

Navodno su za Rodrigeza interesovanje pokazali velikani iz Nemačke, minhenski Bajern i Borusija Dortmund.

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima, kako su jedno vreme zajedno i igrali u Volfsburgu, pa veruje da bi reprezentativac Švajcarske bio odlična zamena za Huana Bernata, koji će izvesno napustiti "Alijanc Arenu" ovog leta.

Što se tiče "Milionera", novi trener ekipe Lusijen Favr već dugo prati njegove igre, pa bi ga sada rado video na "Signal Iduna Parku".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 02.06.2018
08:50

Bolji je za njega Dortmund, jer ce igrati redovno,inace bi u Bajernu sedeo na klupi zbog Alabe, a odlican igrac

avatar
Karambol
Friday, 01.06.2018
18:20

Rodriguez bi bio odlicna zamena Alabi, bar duplo je boli od Bernata.. jeste malo potonuo u Milanu, ali cela ekipa je jos u haosu

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 01.06.2018
18:03

Ne bi ga trazili da (i dalje) nije dobar, a sad je sve moguce pa i rasprodaja...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 01.06.2018
17:55

bio odlican u wolfsburgu ali je prelaskom u milan potonuo...dok je bio u wolfsburgu zeleli su ga arsenal,real i ostali

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 01.06.2018
18:37

Ne,zeleli su ga posle SP 2014,nakon toga mu je umrla majka i pao je u depresiju (on sam pricao o tome) pa je imao i tezu povredu i nije ga hteo niko proslog leta sem Milana i Intera.Valjalo bi kad bi otisao u Bajern pa da doplatimo mozda za neke od igraca koje novi trener nece.