Stigao u Barsu da gasi požar, sada se seli u Premijer ligu?

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.03.2020.
15:32
Izvor: Sportske.net

Dva tima pokazala interesovanje.

EFE/ALEJANDRO GARCIA
EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona je u februaru podnela zahtev čelnicima lige da im omoguće kupovinu jednog napadača, usled teških povreda Luisa Suareza i Usmana Dembelea.

Predali su papirologiju kako bi dokazali da će do kraja sezone biti bez pomoći ovog dvojca zbog povreda, na kraju su i dobili dozvolu, pa su od Leganesa kupili napadača Martina Brajtvajta.

Danac je stigao za oko 18 miliona evra, kolika je bila njegova otpusna klauzula, Leganes nije hteo da ga pusti, ali su im ruke bila vezane.

Da stvar bude još gora po klub iz predgrađa Madrida, liga im nije dozvolila da angažuju zamenu.

Brajtvajt se solidno pokazao na "Kamp Nou", a onda je usledio prekid sezone zbog pandemije koronavirusa.

Još uvek se ne zna kada bi Primera mogla da bude nastavljena, ali će bez sumnje pauza trajati još, pa bi i Luis Suarez mogao da se vrati u pogon, te bi u tom slučaju Danac postao višak.

Kazino baner

Dva tima iz Premijer lige su pokazala interesovanje za njegove usluge, Everton i Vest Hem.

Barsa navodno ne bi da ga proda, ali bi razmatrala samo ponude koje bi im povratile uloženi novac, te bi "Karamele" i "Čekićari" mogli da dobiju bivšeg napadača Midlsbroa za oko 18 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 28.03.2020
02:27

Barca je kupila Brajtvajta ka zamenu za Suareza, barca ga ne prodaje ima jos da se igra! Mozda ce on i da ostane, dobar igrac brz za te pare da bude zamena, zasto i nebi ostao?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 27.03.2020
20:08

Nikad mi nece biti jasno kako je ovaj zalutao, Boateng, Murillo koji nije igrao... Boateng je u Milanu bio klasa ali realno stvarno mi nije jasno cim ih je sada privukao...