Stigla potvrda - Bajern na pragu pojačanja

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.11.2017.
16:05
Izvor: Sportske.net

Robert Levandovski bi već u januaru mogao da dobije konkurenciju.

EPA/RONALD WITTEK
EPA/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Preneli smo juče, napadač Hofenhajma Sandro Vagner našao se na listi želja minhenskog Bajerna.

Iskusni 29-godišnji fudbaler je karijeru počeo u Bavarskoj, ali se nije predugo zadržao, već je karijeru gradio kroz brojne timova u Nemačkoj.

U Darmštatu je u sezoni 2015/16 ostavio jako dobar utisak, pominjalo se i leta minule godine da bi mogao da se vrati u Bajern, ali je na kraju završio u Hofenhajmu.

Nije pogrešio, postigao je 11 golova u Bundesligi minule sezone, bio je jedan od najzaslužnijih za visok plasman Hofenhajma na tabeli nemačke Bundeslige (četvrto mesto).

Debitovao je i u reprezentaciji Nemačke tekuće godine, upisao sedam nastupa, postigao čak pet golova, a igrao je i na Kupu Konfederacija koji su "Panceri" i osvojili.

Sada bi konačno mogao da zaigra za Bavarce, a to je potvrdio i mladi trener Hofenhajma, koji se takođe dovodi u vezu sa ekipom sa "Alijanc Arene", Julijan Nagelsman.

"Znamo već neko vreme da je Bajern zainteresovan za Sandra Vagnera i svesni smo Sandrovih interesa, ali kao i sa bilo kojim našim igračem, objavićemo nešto budemo imali šta da objavimo", izjavio je Nagelsman.

Dakle, čini se da je Vagner sve bliži prelasku u redove aktuelnog prvaka Nemačke, gde će biti prekopotrebna altenativa za Roberta Levandovskog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 16.11.2017
18:35

Svaka cast nemcima za transparentnost. Kad god se javi neka prica u medijima oni odma demantuju ili potvrde. Secam se letos bilo price da Leva ide u englesku, nije proslo par sati iz Bajerna odma stigla opomena da ce biti tuzeni klubovi ako neko pregovara sa njim bez njihovog znanja.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 16.11.2017
20:45

Zato su i velesila, svidelo se nekom ili ne.

avatar
Al(a)din
Thursday, 16.11.2017
17:18

Idealan. Ipak krece Humelsovim stopama, jos samo Can i Kroos kada bi krenuli njegovim stopama, bilo bi fantasticno