Strašni Liverpul, našli zamenu za Robertsona, stiže idealni partner za Van Dajka!

Autor: Stefan Matić
utorak 31.12.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Posle Minamina, treba očekivati još dva pojačanja za Redse ove zime...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul već neko vreme traži odgovarajuću zamenu kraj leve aut-linije za odličnog Škota. Džejms Milner je u par navrata dobro odradio posao rezervnog beka, ali je jasno da će "redsi" možda već u januaru krenuti u kupovinu.

Prva meta je i dalje Gonsalves iz Tuluza, međutim engleski mediji pišu i o Maksu Klarku koji nastupa u Erediviziji za Vitese.

Dvadesettrogodišnji Englez je prošao sve akademije Hal Sitija da bi se leta 2018. godine preselio u Holandiju kao slobodan igrač.

Za Vitese je ove sezone standardan, nastupio je na 17 mečeva u prvenstvu sa učinkom od jednog gola i tri asistencije.

Ali, to nije sve. Naime, Klop prema nekim informacijama pregovara sa Seviljom. Meta je defanzivac Dijego Karlos koji košta oko 70 miliona evra. Nemac želi pravog partnera za Van Dajka, procenjuje se da je to jedina slabost tima. Problem sa Gomezom, Matipom i Lovrenom su česte povrede, ali mnogi smatraju i da nemaju kvalitet za startnu postavu.

Klop i direktor Edvards dogovaraju transfer, na kraju bi platili i klauzulu za Brazilca koga je Sevilja za oko 15 miliona evra dovela iz Nanta. Igra tako impresivno da ga želi i Real kao zamenu za Serhija Ramosa.

Osimn pomenuta dva transfera i dalje se priča o Timu Verneru, ali je on bliži Čelsiju, tim pre što ne bi imao dovoljno prostora da igra na proleće. Klub bi mogao da napusti Lalana koji se nećka, ističe mu ugovor u junu, ali klub želi nešto da zaradi na Englezu koji je koštao svojevremeno 26 miliona evra.

Podsetimo, prvi transfer je već obavljen, Redsi su iz Salcburga doveli Takumu Minamina, odličmog Japanca koji će sutra, prvog dana prelaznog roka postati igrač "Redsa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Tuesday, 31.12.2019
13:03

Formiran je jako mocan kostur ekipe da dovedu igraca od 100 miliona u napadu morao bi da greje klupu Firminu,bekovi su nezamenjivi pa sve da dovedu Kansela od 60 miliona,krila takodje,ne vidim sem stopera ko bi mogao da unapredi igru Livepula. Ocekujem jednu skupu kupovinu i jacanje rostera uz minimalna ulaganja.

avatar
Red to the bone
Tuesday, 31.12.2019
11:55

https://www.instagram.com/p/B6qtxZDpiGq/?igshid=mgerh13cku45
Mbappe #2020

avatar
äxwell
Tuesday, 31.12.2019
13:16

Dzabe to pokazujes. Njih razum ne zanima. Kada su se desile te situacije niko ni spomenuo nije. Skoro pa da sam zaboravio kada je to bilo..Neka nama VAR-a..Nagledao sam se previse losih sudijskih odluka u kljucnim utakmicama protiv Lvpa koje su nas kostale titula. Sada imas tu sigurnost da te nece ostetiti, osim ako je Atkinson u VAR sobi ili na terenu pa ignorise onaj faul nad Origijem protiv jedinstva. Al ajd, nek to bude najveca greska ove sezone.

avatar
Reds8c
Wednesday, 01.01.2020
12:51

Ma drago mi je zbog VARA, jer Liverpool sada neče biti oštečen kao predhodnih godina u PL. A ova situacija Manea, hja bio je ofsajd. Žao mi je zbog toga, ali moramo to prihvatit, Kad bi njegov kuk spustio paralelno na tla vidjelo bi se da je za koji centimetar ili dva u ofsajdu. Bisazno, ali u PL sada sve gledaju. Svakim djelom tjela sa kojim možeš regularno dati gol, je sada ofsajd. Samo da uz VAR dodaju, da sudija može sam pogledati situaciju na monitoru, i da svi čujemo razgovor sudije i VAR sobe.