Strašni Napoli, Gatuzo dobio traženo, stiže i dete Čelsija?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.07.2020.
09:52
Izvor: Sportske.net

Napolitanci misle ozbiljno u narednoj sezonu.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Ova godina je bila turbulentna za Vezuv.

Napoli je uspeo konačno da osvoji trofej, Gatuzo je doneo pobedu u kupu Italije, ali ligaški deo takmičenja nije bio sjajan. Najdalje što mogu jeste plasman u LE, vicešampion Serije A je sinoć i izgubio duel protiv Parma - Kuluševski ih je srušio na "Tardiniju" sa asistencijom i golom iz penala.

Ipak danas je lep dan za Napoli.

Fabricio Romano je potvrdio da je posao oko Osimhena završen. Nigerijac iz Lila dolazi za sumu od 60 miliona evra a ofanzivcu sleduje i petogodišnji ugovor sa ekipom iz Napulja.

Naredna meta jeste Žeremi Boga koji je karijeru počeo u Londonu sa Čelsijevim omladincima, ali kao mnogi svoj fudbalski put i priliku gradi drugde. Boga se odlično snašao u Sasuolu, ove sezone je postigao čak 11 golova u Seriji A.

Videćemo kakva će ponuda otići na "Mapei" stadionu, Napolitanci će morati da nađu i dogovor sa "Stamford Bridžom" pošto "plavci" imaju buyback klauzulu u ugovoru fudbalera poreklom sa Obale Slonovače.

baner 8
    -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 23.07.2020
10:16

I jos pregovaraju za Undera ! Boga odlican , ne moraju oni da nadju dogovor sa Chelsea ! A ovaj napadac , nekako 60 milki je previse ...

avatar
The_Matrix
Thursday, 23.07.2020
10:13

Kakvom asistencijom kada su sinoc sva 3 gola bila iz penala