Suarez napušta Barsu?

Autor: Stefan Matić
sreda 29.07.2020.
13:32
Izvor: Sportske.net

Urugvajac ima još jednu godinu ugovora.

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta
Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Luis Suarez je ove sezone na 34 utakmica zabeležio devetnaest golova i dodao dvanaest asistencija. Malo je reći da Urugvajac i u svojoj 33. godini predstavlja bitan šraf u mašineriji poput Barselone.

Ipak njegov ugovor ističe juna 2021. godine, po Mundo Deportivu odlični napadač ima klauzulu automatskog produžetka saradnje ukoliko odigra više od šezdeset procenata utakmica tokom naredne sezone.

To jest, ukoliko Suarez i nastavi da bude na "Nou Kampu" tokom naredne godine.

Katalonski novinari pišu kako se za efikasnog napadač interesuje Inter Majami koji i nema najbolji start u MLS ligi. Bekamov tim je na pet odigranih zvaničnih utakmica zabeležio isto toliko poraza, jasno da novokomponovanom timu fali iskustva i kvaliteta.

Suarez bi doneo oba elementa. Mundo dalje piše da ni sami čelnici Barselone ne bi znali kako da reaguju ukoliko stigne ozbiljna ponuda iz Amerike, nekadašnji napadač Liverpula jeste i dalje klasa, ali bi ovo verovatno zadnja šansa da se zaradi na njegovom transferu.

A Barsi posle sijaset transfer promašaja novac itekako treba.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 29.07.2020
16:24

Mozda bi mu bilo najbolje da ode jer u Bartomeovoj Barsi nema vise sta da trazi,, ne samo on vec i svaki 30+ igrac. Kada se Barsa oslobodi Bartomea i izadje iz katastrofe u koju ih je uvalio svi 30+ igraci ce ili odavno zavrsiti karijere (cak i u MLS-u, Kini, Japanu itd.) ili ce ih u najboljem slucaju dani deliti od oprostajne utakmice u dresu Barse.