Švajni odlazi iz Bajerna?

Autor: Miloš Marković
sreda 11.02.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net

Da ga nije Ana ubedila?

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Vest o transferu Bastijana Švajnštajgera pokrenuo je čovek koji je radio na pisanju njegove autobiografije, Aleksander Kords, koji je nemačkim medijima izjavio da očekuje da će Bastijan naredne godine promeniti sredinu.

Švajnijev sadašnji ugovor sa Bajernom ističe 2016. godine, pominje se da bi mogao da se preseli na ostrvo.

„Bastijan je alarmirao Čelsi i Mančester Junajted priznanjem da bi mogao da ode iz Bajerna. Van Gal je sarađivao sa njim u Minhenu, pretvorio ga u ono što je danas, još prošlog leta je bilo priče o Van Galovoj želji da uspostavi saradnju sa svojim nekadašnjim fudbalerom.“, navode nemački izvori.

Vatru je raspirio Kords.

„Mislim da će Bastijan otići naredne godine. Njegova želja je da se oproba u inostranstvu. Sigurno neće otići u drugi klub u Bundesligi, ali kako se već bliži zenitu karijere spreman je da se oproba u stranom velikom klubu. Možda Barsa ili Real?“, istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Diego Forlán Corazzo
Wednesday, 11.02.2015
11:45

Ne bih mogao da zamislim Bastijana u bilo kom drugom klubu osim Bajerna, a i ne vidim nijedan konkretan razlog da ode. Da je hteo da se oproba u drugoj sredini otisao bi pre 5-6 godina kad su ga trazili i real i Inter i Mancester i drugi. Legenda je Bajerna, dete kluba, ako bi ostao usao bi u kategoriju igraca koji su celu karijeru igrali za jedan klub sto njegov drug Lam ne moze (zbog pozajmice u Stutgartu). Meni inace jedan od omiljenih igraca, uvek daje sve od sebe i vise od toga na terenu.

avatar
nekros77
Wednesday, 11.02.2015
14:36

Lahm je tamo igrao jer ga je poslao tim, to se i ne racuna bas!

avatar
nekros77
Thursday, 12.02.2015
16:42

Pa sta ako ih ne pomenu, jaka stvar! Nije poslat kao netalentovan nego zbog velikog broja i igraca i da stekne neku snagu i postane bolji igrac.

avatar
Diego Forlán Corazzo
Wednesday, 11.02.2015
23:40

Pa da, ali meni se cini da je on u Stutgart poslat kao netalentovan, a svejedno zbog toga ga nece uracunati u tu kategoriju, a i potpuno mi je neshvatljivo da kad neko spominje legende koje su odbile mnoge klubove da bi ostale u svom ne pomenu Lama i Svajnija. Da li je to zbog neke mrznje prema Bajernu ili neceg drugog ja stvarno ne znam.