Sve definisano, ovo će biti novi Milan!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.07.2020.
11:13
Izvor: Sportske.net

Nema nikakve dileme, ni dobri rezultati neće promeniti ono što je klub zamislio...

EPA/Friso Gentsch
EPA/Friso Gentsch

Povezane vesti

Milan je u formi, ali 17 bodova iz 7 susreta neće spasiti Stefana Piolija. Kritičari kažu da je tim počeo da igra tek kada više ništa nisu imali da izgube, sa druge strane, sve je dogovoreno, Ralf Ragnik stiže u Milano, imaće budžet od oko 100 miliona, ali situacija je bolja nego pre par meseci, imaće od čega da počne.

Nemac želi da se oslobodi Ibrahimovića, sa druge strane, porodica Singer koja drži klub je besna zbog Zlatanovih izjava, pa nema šanse da Šveđanin ostane. Ali, iako se pričalo da će se Nemac osloboditi svih starijih igrača, sa Kjerom je produžen ugovor, on bi trebalo da čini štoperski tandem sa Romanjolijem.

Ne pobeđuje se samo sa klincima, zbog toga Danac ostaje, a nema ni govora o prodaji Donarume, blizu je novog ugovora. Za razliku od pre nekoliko nedelja, proigrao je Kesi, sada više nema ni govora o prodaji, Afrikanac je rekao da mu ne pada na pamet da ode, zaista kako igra u junu, teško je verovati da će ga se novi trener odreći.

Sigurni su Benaser i Teo Ernadez, dva letnja pojačanja, kao i Rebić koji ima pozajmicu na još godinu, Milan će probati da ubedi Frankurt da ga menjaju za Silvu koji je na pozajmici u Ajntrahtu.

Od Ragnika se očekuje da u formu iz Leverkuzena vrati Čalhanoglua, ostaće i Leao i Konti, dok će Milan prodati ili pozajmiti Krunića, Musaća, Kastiljeha. Suso je aktivirao klauzulu o otkupu od Sevilje, klub ne zna šta će sa Rodrigezom koji se vraća iz PSV sa pozajmice.

Ali, šta je sa pojačanjima?

Baner 4


Pretpostavlja se da će Ragnik i dalje pokušavati da dovede našeg Jovića, a naciljao je nekoliko igrača iz Bundeslige, ali i Austrije. Dominik Soboslai vezista Salcburga je meta, ali njega hoće i engleski klubovi. Mateo Pesina igrač Atalante koji je u Veroni se uklapa u profil igrača koji traže.

Što se napadača tiče, Rodrigo je alternativa za Jovića, ali napadač Valensije je takođe skup.

Ono što je novina je i da Red Bul traži oko 7 miliona evra da pusti Ragnika, pa bi to smanjilo budžet Milana. Oni neće odustati od Nemca jer je projekat na tri godine, Gazidis ima odrešene ruke i on želi da napravi mladi tim i da promeni organizaciju sportskog sektora u klubu. Sve to Ragnik je sproveo u Red Bulu, pa je zbog toga Milan zagrejan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Friday, 17.07.2020
21:50

Ok slazem se da sad igraju rastereceno ali ja ne vidim sta bi nemac ovde trebao da promeni. Sve igrace koje je su maldini i boban doveli igraju fenomenalno plus kesi i calhanoglu se preporodili.

Nemac dolazi na gotovo ovom timu fali sad samo 3-4igraca.
Prodati jedino krunica paketu( koji nije zadovoljan u milanu) laxalta ako se vrati rodrigez i eventulano musakija ili duartea.
Bonaventura i bilja su slobodni

Treba nam jedan napadac i jedan centralni vezni vise napadacki nastrojen tj neko ko bi mogao sa calhanogluom da igra jer on sad razbija na svakoj utakmici. I dva vezna koja mogu da igraju na vise pozicija da imamo izmene.

To se taman uklapa 2 igraca od po 30-40mil i dva po 10-20mil.

avatar
Offside
Friday, 17.07.2020
15:46

Zasto bi prodali Kastiljeha?Po onome koliko sam gledao Milan (dosta cesto) decko igra sasvim dobro ako se u obzir uzme kakve igrace i u kakvoj formi je imao oko sebe.A i oterati Piolija sada kada je razigrao tim i kada se ispostavilo da je pogodio sa vecinom transfera je malo glupo.Logicnije bi bilo da ima neku funkciju ako ne prvi trener pa makar i kao pomocnik Ralfu nego ga se odreci olako

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 17.07.2020
23:09

Mislis da bi on hteo da bude asistent? Cisto sumnjam.

avatar
Offside
Saturday, 18.07.2020
15:44

Pa ja smatram da bi on uz Rgnika i znanje koje Ragnik ima imao sjajnu odskocnu dasku i da bi Pioli trebao da ostane prvi trener jer mislim da bi brzo Milan vratili tamo gde i pripada.Mislim da je to najlogicnije,Pioli trener a Ragnik sporcki direktor.Znam da ne bi ptihvatio ali mislim da bi bilo steta potrositi i njega tako lako jer covek nije dobio sansu a vidi se da zna i moze samo da treba vremena.

avatar
crno-crveno
Saturday, 18.07.2020
00:52

Ovaj ralf bolje neka bude sporski direktor a piolija pusti da trenira ali mislim da pioli nebi pristao

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 17.07.2020
11:26

Cinjenica je da sad igramo bolje jer smo rastereceni, to nije tajna. Znali smo da nikako ne mozemo da budemo cetvrti, a cak i ako se ne plasiramo u LE, nije katastrofa. Nece budzet biti 100 miliona evra nego 75 plus 50% od transfera, a niko nigde nije spomenuo prodaju Kastiljeha dok Leaov status i nije bas siguran, naprotiv. Ako i dodje Pesina, bice rezerva i sluzice samo za rotaciju, samo da se zna da tu imamo jos i Bresaninija i Pobegu. Inace, (Teo) ErnaNdez.

avatar
crno-crveno
Friday, 17.07.2020
21:53

Ovaj nemac igra 442 tj bez krila pa castiljeho je onda visak ali ne vidim sto nebi probao iza napadaca on stvarno igra dobro.

avatar
crno-crveno
Saturday, 18.07.2020
01:00

Ma onaj marko nije znao sta hoce upropastio je celu sezonu sa njegovom igrom nismo mogli loptu da iznesemo iz sesnesterca. Nikad u zivotu gori milan nisam vidio nego tad. A i suso procitan skroz.
Sad igramo brzo tacno na prvu. Milina gledati kad kombinuju. Jos par igraca i bilo bi top.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 17.07.2020
23:08

Znam da tako igra, ali, nisam siguran da ce bas tako moci i u Italiji. Nemoj Kastija iza napadaca, videli smo kako je to funkcionisalo sa Susom u prvenstvenim utakmicama dok je Marko bio trener. Neka Samu ostane tu jos malo makar za klupu jer cemo mozda morati da koristimo vise formacija.