Sveta Marković ponovo menja klub?! Duga lista zainteresovanih...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.01.2020.
18:14
Izvor: Sportske.net

Samo šest meseci po odlasku iz Partizana...

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Mladi srpski štoper Svetozar Marković iza sebe ima sasvim solidno seniorsko iskustvo iz Partizana, a njegov talenat letos je prepoznao Olimpijakos, koji ga je angažovao za obeštećenje od milion i po evra.

Međutim, po dolasku u Pirej, popularni Sveta nije uspeo da se nametne, pa je bio prosleđen u mladi tim Olimpijakosa, a sada stižu i informacije o njegovom potencijalnom odlasku iz grčkog kluba.

Turski ''Fanatik'' je lansirao informaciju da je tamošnji Trabzonspor zainteresovan da angažuje Markovića na pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Isti izvor navodi da je još nekoliko turkih klubova ''bacilo oko'' na mladog reprezentativca Srbije, koji će u martu napuniti 20 godina. To su, prema njihovim saznanjima i Kajzerispor, Konjaspor i Majatijaspor.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jelena Renovcevic
Monday, 13.01.2020
10:22

Jos jedan propali fudbaler iz cuvene Partizanove skole poput Markovica, Jojica, Zivkovica, Vlahovica, itd itd.

avatar
Ivb PcDelovi
Sunday, 12.01.2020
23:05

Колико ли му је обештећење и колика у је плата? Са њим, уз Рајковића, већ би заокружили нову одбрану.

avatar
Offside
Sunday, 12.01.2020
20:59

Decko je previse rano otisao iz Partizana...Ne znam cija je zelja bila da on ode ali je greska svakako napravljena.Po meni,trebao je da saceka barem jos godinu dana u Partizanu a potom ode negde gde ce imati priliku da igra,Ne znam sta tolike igrace vuce u taj Olipjiakos?Svaki igrac koji je otisao tamo sa ovih prostora nije dobro prosao i bas zato mi nije jasno zasto je Sveta izabrao njih...