Svetski rekord nije dovoljan? Junajted sa najzvučniji pokerom Evrope u odbrani!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.03.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

Nisu odustali od prošlogodišnje mete, a očigledno da veruju da je dubina na pozicijama ključ za juriš na titulu naredne sezone...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Posle transfera Harija Megvajera, Junajted traži nove štopere. Otići će Džons, Roho je prošlost, a Smoling će biti prodat, ili Romi gde je na pozajmici, ili Arsenalu.

I dalje je odbrana glavni cilj Solskjera, velikom platu probaće da privuku Godina koji će sigurno napustiti Inter, mada ga traži i Totenhem, dok ne odustaju ni od Kulibalija, kome je pala cena.

Prošle godine je za njega odbijena ponuda od 100 miliona evra, sada bi mogao da košta manje i navodno su "Đavoli" spremni da pokušaju još jednom. Sa četiri štopera (podsetimo, tu je i Lindelef), Norvežanin bi mogao da proba sa 3-5-2 (tu se Godin ne snalazi) gde bi do izražaja došli spoljni igrači, Van-Bisaka i Šo.

Junajted će prodati Pogbu, novi "mozak" je Bruno Fernandeš, sigurni za novu sezonu su Matić i MekTominaj kao defanzivni vezni, ostaće i Fred.

Prva meta je Džejson Sančo, koji bi formirao napadački trio sa Marsijalom i Rašfordom, ili u 3-5-2 igrao iza engleskog reprezentativca.

Igalo će biti otkupljen, on će biti alternativa sa klupe.

Kazino baner


U ovom trenutku je jasno da ne mogu da dovedu Sančeza i Medisona ili Griliša i da će biti novca samo za jednog vezistu, osim ako ne ode i De Hea koji bi ustupio mesto Hendersonu, trenutno pozajmljenom Šefild Junajtedu.

Vudvord je obećao novac, Junajted se nada da će uspeti da se plasira u Ligu šampiona, engleski klubovi čine sve da spreče Siti da se okoristi situacijom oko virusa i blokira kaznu, odnosno suspenziju, a Junajted je trenutno peti i na račun komšija bi mogao da se vrati u elitu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 27.03.2020
19:56

Megvajer rupa, mnogo precenjen, So igrac za dno tabele, Van Bisaka ofanzivno najgori bek koga sam video, defanzivno dobar i KK vec polako mator i igra jako lose celu godinu.

avatar
Man united
Saturday, 28.03.2020
08:14

Срећом, Челси има 'врхунску' одбрану.

avatar
Man united
Friday, 27.03.2020
13:53
avatar
damjan89
Friday, 27.03.2020
12:33

De Gea i Pogba ako odu uzece Junajted ozbiljan novac, a prodace dva prosecna igraca, De Gea nije ni pola golman od pre dve sezone a vec imaju zamenu, a Pogba svi znamo gde je prethodnih godinu dana, mogu za te pare da dovedu makar 3 odlicna pojacanja i ponovo budu tim, lepo bi bilo gledati ravnopravnu PL gde makar 5 ekipa jure titulu!