Svi hoće Džeka, evo šta će odlučiti!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 22.08.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Bosanac na raskrsnici, najbolje ponude sa severa Italije...

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Edin Džeko je na raskrsnici, kod njega koliko i ambicija, svakako odlučujuću ulogu igra porodica, odnosno supruga Amra. Ona je odlučila da ostanu u Rimu gde im je sjajno, trudna je i teško je menjati sredinu.

Ipak Roma želi i pored promene vlasnika da se oslobodi Džekovog ugovora, Juventus je spreman da dovede napadača. Sari je hteo Milika, Pirlo bi radije Džeka koga vidi kao idealnog napadača za Ronalda, pa sad svi čekaju odluku Bosanca.

Milik će napustiti Napoli, godinu dana je do isteka ugovora, ali niko neće platiti 40 miliona koliko traži De Laurentis. Bez trampi, nema šansi da se transfer ostvari, Roma nudi Undera i 15-tak miliona, Napoli je želeo Bernadeskija od Juventusa, ali ne postoji nikakva šansa, ima preveliku platu, i neće na jug Italije.

Zbog toga čeka odluku Džeka, koji je bio blizu Intera prošlog leta, sada pošto Konteova budućnost visi na koncu, čini se da bi mogao najpre da završi u Torinu.

Postoje i ponude iz PL, konkretna od Vest Hema, ali izgleda da iskusnom napadaču ne pada na pamet da se vrati na ostrvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 22.08.2020
10:42

Who the hell is Bernadeski? Edine, hajde ti u Milan umesto nosonje...