Svlačionica i bord direktora jači od Kumana, povratnik + trampa sa Sitijem za savršen prelazni rok!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.09.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

Da li su na pomolu iznenađenja na Kamp Nou?

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Kao što se danima unazad spekuliše, Memfis Depaj i Žoržinjo Vajnaldum trebalo bi da budu prva pojačanja Ronalda Kumana, posle Miralema Pjanića koji je ranije završen.

Ipak, danas stižu nove informacije - brojni direktori su ipak pre za dolazak, odnosno povratak Tijaga Alkantare i tako nešto sada nije isključeno kao pre neki dan!

Navodno, Tijago bi voleo da se vrati u Barselonu, i sam je priznao da mu prijaju pohvale Ter-Štegena koji je na konferenciji za medije rekao da bi voleo da ga ima u svom timu. Tijago mu je odgovorio "nažalost, on nije i sportski direktor", i lavina je počela.

Ne samo da su direktori glasali za Tijaga, već i svlačionica na čelu sa kapitenom Mesijem bi pre volela Španca, dečaka La Masije, koji je leta 2013. godine otišao kod Pepa Gvardiole u Bajern Minhen.

U odnosu na Vajnalduma, nema nikakve razlike - imaju 29 godina, uskoro će 30, i ušli su u poslednju godinu ugovora, te su im i cene približne. Zanimljivo je i to da Liverpul čeka da Barsa pošalje ponudu za Vajnalduma i da onda te pare iskoristi za transfer Tijaga! Alkantara nedeljama unazad figurira kao prvo pojačanje Jirgena Klopa, koji ga želi u ekipi, ali sada bi se reklo da je sve u rukama Barselone.

baner

Ni tu nije kraj Barsinim poslovima, uz Depaja i jednog vezistu, Barsa planira i trampu sa Sitijem. Opet je obnovljena priča da bi Nelson Semedo mogao da napusti klub, Barsa je spremna da ga ponudi Sitiju u zamenu za Erika Garsiju i Žoaa Kansela.

Siti je još uvek neodlučan, Kanselo igra dobro za reprezentaciju Portugala, ali je kod Gvardiole u drugom planu, posle Kajla Vokera, dok je Garsija već poručio upravi da želi da se vrati u Barselonu u kojoj je ponikao.

Dakle, kako stoje stvari, Barsa će obezbediti do kraja prelaznog roka još tri pojačanja, uz Pjanića i Trinkaa koji su stigli, povratnika Kutinja, reklo bi se da ima respektabilan tim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Monday, 07.09.2020
08:44

Kanselo igra u Sitiju levog beka...tako da ga nece prodati

avatar
P. S.
Monday, 07.09.2020
03:28

Ma bzvz bi bilo vratiti Tijaga Alkantaru. Mnogo bolje bi bilo platiti bar 20-ak miliona evra više za Vajnalduma, neka Klop dovede Tijaga i imaće i Tijaga i 20 m€ viška. Barsi je svejedno, koga god da dovede biće promašaj, a kako imaju viška novca i poklanjaju fudbalere onda neka se bar Liverpool pojača.

Jedno je posmatrati Tijaga Alkantaru kako kida u Bayernu gde svi trče, trude se, otvaraju prostor i traže loptu, a nešto sasvim drugo bi Tijago bio u timu gde igrači beže od lopte, sakrivaju se iza protivničkih defanzivaca i vraćaju loptu od protivničkog šesnaesterca do plejmejkera Ter Štegena. Na kraju Barsin 'veliki promašaj' Kutinjo je u dresu toga Bayerna bez ikakvih problema namestio jedan gol i dva im zabio. Čak ne bih smeo da se kladim ni da Luis Suarez u dresu tog istog Bayerna na mestu Levandovskog u prošloj sezoni ne bi postigao isto toliko golova, naravno da nije povređen.

avatar
dock
Monday, 07.09.2020
00:50

semedo za garsiju i kansela? siti platio kansela 60-ak miliona i da ga daju uz garsiju za semeda? pa jedino ako su retardirani.

avatar
Jasminn
Sunday, 06.09.2020
20:07

Ovaj Garsija mi sve vise i vise lici na prosjecnog igraca koji zna da nece imati minuta pored novih 200 mil ulozenih u odbranu pa bjezi iz Cityja

avatar
Mladen
Sunday, 06.09.2020
18:29

Tiago ostaje u Bayernu

avatar
Wizard08
Sunday, 06.09.2020
18:12

Stvarno me interesuje sta tacno radi liverpool,jer sa alkantraom bi ponovo imali vece sanse nego ostali (city) da uzmu titulu.naravno ako bi on pruzio partije iz bajerna.ovako liverpool moze da se nada samo nekoj svezijoj krvi kuju ce napokon da unese keita ,ili da se nada tome da ce se odbrana ponovo zategnuti kao preprosle sezone.ovako nema nikakvih noviteta ,niceg neocekivanog i u takvoj situaciji tesko da se moze stici ponovo do tih 97/8 poena kao ove i prosle sezone.fantasy liga burazercici e47294,zasto sportske net samo ne obove fantasy ligu nego prave novu pa moramo opet da se ubacujemo iz pocetka?

avatar
Nemanjici
Sunday, 06.09.2020
17:04

Samo stopera nigde