"Svrake" aktivne, uskoro napad kadar za top 4?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 26.12.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net

Očekujemo kvalitetna zimska pojačanja.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Njukasl igra odličnu sezonu. 

Hauov tim drži trenutno treću poziciju na tabeli Premijer lige sa bodom prednosti u odnosu na Totenhem i četiri boda više od Junajteda, koji ima i utakmicu manje na petom mestu. 

"Svrake" danas gostuju Lesteru. Rodžersov tim ne blista, u goste im dolazi tim koji ima seriju od pet pobeda zaredom dok su poslednji meč izgubili još krajem avgusta i to protiv Liverpula. Vlasnicima se sviđa šta vide, pojačaće se tim i tokom zime. 

Prioritet je napad. Sen-Maksiman ponovo kuburi sa povredama, Njukasl želi da osnaži ofanzivu dovođenjem Memfisa Depaja i Markusa Tirama. 

Holanđanin je slobodan u promeni sredin, Barsa ne želi da ga zadržava i navodno za 2 miliona evra može promeniti sredinu. Kod sina legendarnog Lilijana Tirama situacija je komplikovanija. Iako mu ugovor ističe za šest meseci, Borusija Menhengladbah želi naknadu. Tiram igra odličnu sezonu, u Bundesligi je na 15 utakmica postigao 10 golova. Procenjuje se na 32 miliona evra, situaciju pomno prati i Bajern Minhen što neće olakšati posao za "svrake".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke