TO SE ČEKALO - Kolarov, i zvanično!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2020.
15:07
Izvor: Sportske.net

Višenedeljne najave danas su ozvaničene, Aleksandar Kolarov okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Kako se i najavljivalo, kapiten reprezentacije Srbije i dosadašnji član Rome Aleksandar Kolarov od danas je i zvanično novi fudbaler Intera!

''Neroazuri'' su ovog popodneva zvanično predstavili 35-godišnjeg levog beka kao svoje najnovije pojačanje.

Italijanski mediji ranije dans su preneli da je Kolarov obavio medicinske preglede i da je oko 12:30h ušao u upravnu zgradu kluba na potpisivanje ugovora.

Od tada se svakog trenutka iščekivala ova vest, a Inter ju je konačno i potvrdio.

Ali, posebno je zanimljiv način na koji je Inter predstavio Kolarova i u nastavku prenosimo tekst sa zvaničnog sajta ''Neroazura''.

''Aleksandar Kolarov je zvanično novi fudbaler Intera: srpski fudbaler prelazi u redove 'Neroazura' iz AS Rome.

Nikada se ne navikneš na ratove. Ali na sirene da. Ili barem, tako je bilo sa Aleksandrom Kolarovim i njegovim prijateljima. Imali su 14 godina, a u Beogradu život adolescenata nije bio isti kao život njihovih vršnjaka u drugim delovima sveta. Ne, isprekidan je upozorenjima od bombardovanja. Škole zatvorene. Dani su, tako, proveli igrajući fudbal, na ulici, čekajući taj zvuk. Što je, u određenom trenutku, izazvalo: besplatan fudbal dečaka, do ponoći, izvan policijskog časa. Strast i opsesija, u pozitivnom smislu.

Ogromna ljubav prema lopti, od strane Aleksandra, rođenog '85. I sa mnogo fudbala iza sebe... Od omladinskih timova Crvene zvezde do Intera, prolazeći kroz Čukarički Stankom, OFK Beograd, Lacio, Mančester siti, Rim. Ali, pre svega, prolazak kroz dvorište, od izazova sa bratom Nikolom. Dva, posebno: onaj kada su dva brata stavila loptu u centar i otišli, trčeći, sa suprotnih strana, da bi se nadmetali za nju kao u vaterpolu. A onda slobodni udarci, tražeći taj nemogući ugao iznad drvene kapije, dok su komšije čekale da viču na njih sa balkona.

Aleksandar Kolarov se nikada nije klonio posla, treninga, čak ni studija, zaključenih uprkos životnom izboru za fudbal sa 17 godina. Želeo je da igra u Premijer ligi, misiji koju je završio 2010. (7 godina u Sitiju). Kao dete već se divio Crvenoj zvezdi i onoj centralnoj zvezdi koja je znala da šutira tako jako, tako dobro: Siniša Mihajlović.

Od levog krila do beka, fudbal kultivisan sa motivacijom i disciplinom. I ozbiljnost koju Aleksandar uvek nosi sa sobom, po cenu da bude bezobrazan. Nije, on je jednostavno Kolarov: ljubitelj fudbala, svestan sopstvenih sredstava, željan da sa 35 godina doda važnu stranicu u karijeri koja ga je dovela do toga da postane kapiten sopstvene reprezentacije, Srbije na koju je toliko ponosan'',
poručuju iz Intera, uz hešteg. #DobrodošliKolarov''
-
Baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 08.09.2020
20:32

Kakav takav kvalitet po lijevom boku. Vise bi se radovao da je dosao Kostic iz Frankfurta, ali za 1 sezonu dobar je i Kolarov.

avatar
cupavci
Tuesday, 08.09.2020
16:01

Dom staraca. Nece se plasirati ni u ligu šampiona sa ovim "pojačanjima"

avatar
Inter JZ 4ever
Tuesday, 08.09.2020
17:44

Ajde pre nego sto prokomentarises pogledaj prosek godina u Interu.

A prva postava bi trebala da izgleda ovako:
Handanovic - Skrinjar, De Fraj, Bastoni - Hakimi, Barela, ?, levi bek?, verovatno Eriksen - Lukaku, Lautaro.

Od ovih 11 igraca stari su samo Handanovic (golman), Vidal (ako dodje) - a na toj poziciji igra i Sensi. Oba leva beka su stara, videcemo da li ce dovesti nekog mladjeg.

I sad lepo odes i vidis koliko svi ovi igraci imaju godina, i onda vidis koliko ti nemas pojma. Inter je doveo Kolarova i AKO dovede Vidala, ne znaci da su dom penzionera ako dovedu dva igraca od 33 i 35 godina.

avatar
Inter JZ 4ever
Sunday, 13.09.2020
21:27

Cupavci@ Godin je odigrao samo finis sezone tako da to nije tacno, a i on sad odlazi. Dakle Skrinjar igra. Levi bek je star i ako ne dovedu nikog mladjeg tu ce i biti neko ko je star. Vidal ce verovatno biti prva postava, dakle tu je star igrac. Ako Eriksen ne igra onda ce igrati Sensi koji sigurno nije star.
I na kraju, sta tu imamo staro. Od 10 igraca imamo starog Vidala i Kolarova i jos golman za kojeg nije ni neobicno da ima 35+ godina. Dakle zakljuli smo da 8 igraca je mlado ili relativno mlado (ispod 30 godina), a 2 igraca su stara + golman, sto pokazuje da nemas argumente na komentar. Jos jednom ti kazem, informisi se pre nego sto pustis komentar.

avatar
cupavci
Wednesday, 09.09.2020
18:39

Skinjar ne igra. Na toj poziciji je godine mladić od 34 leta. Levi bek Kolarov-jos jedan mladić. U vezi vidal. Eriksen ce na klupu. Doveli su i Darmijana. Tražiće još jednog prekaljenog asa Konte. Tako da je ovo dom staraca

avatar
Amalainter
Tuesday, 08.09.2020
15:38

Kolarov je dobar..mnogo bolji u klubovima nego u reprezentaciji..tih milion i po koliko je placen je smesno..jednim slobodnajkom ce isplatiti sebe.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 08.09.2020
15:15

Dom penzionera bio u AC Milanu a sad u Interu. Jos ako prodaju Lautara, Brozovica i Skrinjara kako se pise prosek ce im biti 32 godine 😂

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 08.09.2020
15:13

Kakav kapiten takva i repka :(

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 08.09.2020
16:22

Ne znam zasto mi lupaju minuse kad on u repki nikad nije pruzao maksimum po meni je Matic trebao dobiti tu kapitensku traku a ne on. Ocigledno da je nemanja na vrijeme shvatio sta slijedi pa se zato i povukao...