Totenhem poslao ponudu na "Signal Iduna Park"

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.06.2017.
23:23
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski i nemački mediji, Sparsi su krenuli po defanzivca Borusije.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Maurisio Poketino je shvatio da mora da pojača konkurenciju na štoperskim pozicijama. Totenhem se uvek našao u problemu kada su van stroja iz različitih razloga bili Aldervejreld i Vertongen.

Zbog toga je Argentinac rešen da zavuče ruku u džep i dovede adekvatno pojačanje za zadnju liniju, a izbor je pao na centralnog defanzivca Borusije iz Dortmunda Matijasa Gintera.

Mladi Nemac poseduje ogroman potencijal, a pored Sparsa interesovanje za njegove usluge su pokazali i Arsenal i Hofenhajm.

Sparsi su navodno poslali i zvaničnu ponudu na adresu "Milionera", detalji iste nisu poznati.

Prema pisanjima "Bilda", na "Signal Iduna Park" nije stigla samo ponuda vicešampiona Engleske, već je svoju ponudu poslao i Hofenhajm.

Oba tima će u narednoj sezoni igrati Ligu šampiona, doduše Nemci će najpre morati da prođu kvalifikacije, te je na mladom fudbaleru da odluči da li bi radije ostao u domovini ili se okušao u Premijer ligi.

U Totenhemu bi imao rolu trećeg štopera, ali bi zbog velikog broja takmičenja u kojima Sparsi učestvuju definitivno dobio solidnu minutažu, dok bi u Hofenhajmu verovatno poneo ulogu lidera odbrane, kako je tim napustio Niklas Zile koji se preselio u minhenski Bajern.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke