Trenutak odluke - Venger na potezu, hoće li opet povući onaj najgori?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.01.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Navijačima je dosta svega, sada su trenuci odluke. Posle ispadanja iz kupa, evo kako stoje stvari u Arsenalu kada je prelazni rok u pitanju?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Pred Arsenom Vengerom su dani odluke.

Šta učiniti?

Ispao je iz kupa, izveo drugu ekipu, međutim navijače mnogo više zanima sudbina Ozila i Sančeza.

Naime, ako bi Venger prodao dvojicu fudbalera kojima ističu ugovori ovog leta, "Guneri" se nadaju da će biti novca za pojačanja.

Kao i obično, spominje se veliki broj imena, ali za sada su to nagađanja, Lemar i Marez su bliži Liverpulu i Arsenalu, a mnogi veruju da bi pre svega trebalo pojačati odbranu.

Što se Aleksisa tiče, Siti namerava da ga kupi ove zime, ali oni nude oko 25 miliona evra, dok Venger traži 40. Čileanac je uporan da ode, međutim, čini se da su zahtevi "Tobdžija" preterani, prošlog leta su tražili 60, ali su odustali od prodaje jer nisu doveli Lemara.

Sada sledi igra nerava tokom januara, jasno Gvardiola želi Sančeza pošto je Žesus povređen, uz to "Čudesni dečak" može da igra u Ligi šampiona, ali i kupu Engleske, jer nije bio deo Arsenalove eliminacije od Notingem Foresta.

Sa Ozilom situacija je takva da nema ponuda za zimu, barem ne onih koje su primamljive. Čeka se Junajted, no Murinjo bi da transfer ostavi za leto i dovede Nemca kao slobodnog igrača.

"Korijere delo Sport" je lansirao priču po kojoj bi Ozil mogao u Juventus na leto, italijanski šampion ima običaj da dovodi slobodne igrače, ali je sve nategnuto, prvo Nemac ima prevelike finansijske zahteve, nema šanse da dobije taj novac, a drugo, Juve ulaže obično u mlađe igrače.

Pominje se i priča kako bi možda mogli da ga menjaju ove zime za Ruganija, koga Venger dugo želi, ali i to je bez osnova, pošto kako rekosmo, Ozilovi zahtevi su takvi da je van dometa bilo kod italijanskog kluba, on traži 14 miliona evra, praktično duplo više nego što imaju najplaćeniji igrači Serije A, Bonući i Iguain.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 08.01.2018
13:16

Juve ULAZE u mlade igrace, ali kada dovode za DZ, dovode i iskusnije. Kedira, Pirlo, su samo neki od primera

avatar
Maksimus
Monday, 08.01.2018
13:13

Na kraju ce Siti da ga dovede za dzabe u junu, a bezobrazni Venger ce da dobije 0 funti..

avatar
Nepoznati korisnik
Monday, 08.01.2018
22:25

Venger bezobraz sto trazi za 35mil za jednog od najboljih igraca u ligi koji vrijedi duplo vise od toga, bezobrazluk je tvoj komentar

avatar
Maksimus
Tuesday, 09.01.2018
00:32

Bezobrazan je jer ga nije pustio u junu, a sad oce jos i da izvoljeva...

avatar
Che Wolfasin
Monday, 08.01.2018
12:39

Treba se posvetiti LE i osvojiti je i tako doći do Lš. Za osvajanje LE mora imati i Ozila i Sančeza i to zadovoljene ili dobre zamene ako ih proda jer bez njih neće ići.

avatar
sikser1
Monday, 08.01.2018
11:56

Kako u Arsenalu sada misle da osvoje LE pored Atletiko Madrida, Napolija, Milana, Lacija, Spartaka iz Moskve + Lion Marsej Dortmund itd..nnOvo ce biti najuzasnija sezona Vengera u Arsenalu

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 08.01.2018
11:38

Venger ne zna gde udara. Koliko samo njegova filozofija zaostaje za vodecim trenerima evrope. Covek forsira davno prevazidjen fudbal

avatar
Everton FC
Monday, 08.01.2018
12:21

Reci mi kakav je to prevazidjen fudbal, prosle sezone su bili sa vama u grupi i niste ih nesto prevazisli

avatar
zlogi
Monday, 08.01.2018
13:02

Nije Vengerov fudbal prevazidjen, nego je Venger skrtica i nece da se isprsi za kvalitetna pojacanja, tj transfer politika mu je ocajna. Vodi se politikom da pare i velika potrosnja ne donose trofeje, a iz sezonu u sezonu smo svedoci suprotnog (ko ne ulaze ozbiljno u tim, nema ni rezultata).

avatar
Amadeus
Monday, 08.01.2018
11:18

Venger se pogubio skroz nekada omiljeni tim poznat po asovima poput anrija viere piresa ljungberga danas dovodi decu najbolji idu za dz verujem da arsenal ima para ali ne mogu da kupe igraca ili ne zele mislim da je vreme da ode a ove dve zvezde ako hoce da idu neka idu arsenal je ziveo i bez njih ova sezona je i ovako izgubljena pusti decu da igraju pa na leto pravi tim liverpul je primer kako treba ici ne znaci da ce sve zivo da osvoje ali se bore a ne ko ove nase babe