Tri "korpe" za Junajted, ma da li je moguće da ovaj trio vredi više od 200 miliona?!

Autor: Boris Jovanović
subota 19.06.2021.
09:24
Izvor: Sportske.net

Zaista previše...

 EPA-EFE/Kacper Pempel
EPA-EFE/Kacper Pempel

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je nestrpljiv, mnogo puta u prethodnim godinama, Junajted je ulazio u cajtnot u prelaznom roku, tačnije imao nerealne mete i onda kupovao pod pritiskom.

Zbog toga sada žele da završe posao ranije, ali to će biti veoma teško.

Od jutros se priča da su sve tri ponude za igrače odbijene. Naime, Dortmund ne odustaje, traže 90 miliona za Sanča, 30 manje nego prošlog leta, ali je to opet velika suma za fudbalera koji nije dobio šansu u engleskoj reprezentaciji.

Sa druge strane, ništa bolje nisu prošli ni sa Varanom. Francuzu ističe ugovor, Real traži neverovatnih 80 miliona evra, jasno da će spustiti malo cenu, ali žele da u trku uključe i Pari Sen Žermen. Alternativa za štopera je doskorašnji kapiten Reala, Ramos, ali on bi radije u Francusku.

I na kraju, Tripije. Desni bek Atletika je meta "Đavola", iskusan igrač, borio bi se sa Van-Bisakom za mesto i verovatno imao prednost, no, iako Simeone hoće da ga proda, tražio je 40 miliona evra, Mančester Junajted nije stigao ni do 25.

Iako je pandemija smanjila cene igrača, sa druge strane, dosta klubova to vidi kao način da malo sanira dugove i olakša situaciju, plus dosta će čuvati svoje fudbalere, odnosno broj igrača na tržištu će biti manji, onih najkvalitetnijih dakako. A Junajted želi samo takve, no platiti preko 200 miliona za pomenutu trojku, zaista je previše i čini se da engleski vicešampion neće izdvojiti taj novac...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke