Trka sa vremenom - Junajted dobija štopera kada se ispuni ovaj uslov

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 07.08.2018.
00:01
Izvor: Sportske.net

Dogovor je pao, Junajted će verovatno dovesti novog štopera. Postoji samo jedan važan preduslov da bi stvari bile kompletirane.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Junajted se u ovom prelaznom roku povezivao sa brojnim štoperima, jasno je da je Murinjo vrlo bitno da dovede pojačanje za poslednju liniju. Čak se pominjalo da bi mogao Nemanju Matića da prebaci u zadnju liniju ukoliko ne dobije željeno pojačanje.

Portugalcu će se izgleda ispuniti želja, a u pitanju je Tobi Aldervireld. Belgijanac je kao stvoren za Murinjov sistem, a i on sam je izjavio da želi da napusti Totenhem.

Pomenuli smo kakva je ponuda stigla na "Old Traford" od strane katalonskog kluba, u kome je ponuđen i Mina. Razlog zašto su odbili možda leži u tome što su na pragu da dovedu Tobija, pa im u tom slučaju ne bi bio potreban još jedan štoper.

Poketino je svestan da će najverovatnije ostati bez fantastičnog defanzivca, a jedini uslov je da "Pevci" nađu zamenu.

Tobi Aldervireld Aldervejreld Toby Alderweireld Antoan Grizman

Klub sa "Vajt Hart Lejna" nikako da dovede neko pojačanje, poprilično su tihi u ovom prelaznom roku, a mogli bi da imaju pune ruke posla uposlednjih nekoliko dana ukoliko bi klub napustio Aldervireld.

Totenhem se povezivao sa Harijem Megvajerom i sa Jeri Minom. Mina je definitivno jeftiniji izbor, ali Poketino bi radije doveo defanzivca Lestera.

Lester je stavio do znanja da neće pustiti Megvajera tako lako, kao i da očekuje makar 75 miliona funti za ovog engleskog reprezentativca. Prelazni rok traje do 9. avgusta, a biće zanimljivo koga će Junajted dovesti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monte_Kristo
Tuesday, 07.08.2018
19:10

Smoling,Dzons,Lindelof,Bajli,Roho,pa sad jos hoce i ovog,kakvo nagomilavanje igraca od strane coveka koji je totalno izgubio kompas,preporucujem mu da opet krene iz pocetka,da preuzme nekog treceligasa,pa lagano od nule.

avatar
Tata Messi
Tuesday, 07.08.2018
09:12

Sigurno su odbili zbog Aldervirelda a ne zato sto je kao deo paketa bio Andre Gomes :D

avatar
MarioJ
Tuesday, 07.08.2018
09:00

Ne tako davno Junajted je bio fudbalska krema za sve ostale klubove u Engleskoj. Pod Aleksom Fergusonom Junajted je dominirao u Engleskom fudbalu osvajajuci Premijer Ligu, FA Kup, Komjuniti Sild. Istovremeno su bili i medju najboljim klbovima Evrope i Svijeta. Ovo sa Murinjom ne vodi nigdje. Prelijevanja iz supljeg u prazno.

avatar
Stefoon
Tuesday, 07.08.2018
01:17

Imaju takodje nezadovoljnog Pogbu. Pustice ga januara kao Liverpul Kutinja.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 07.08.2018
01:02

Tobi i vilijan sigurno dolaze to sam i pre 10 dana rekao. Zivi bili pa videli

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 07.08.2018
00:58

Zar Murinjo nije dobio vec 2 stopera koje je sam odabrao? Baili i Lindelof. Molim lepo. Nisu Smoling i Stouns nista losiji bili (pre dolaska Murinja u Jun i Gvardiole u Siti), od Otamendija i Kompanija. Koliko su igraci Sitija napredovali, a koliko Junajtedovi? Neka on stavi prst na celo, a ne da kuka na Liverpul i upravu Junajteda.

avatar
Antihepi
Tuesday, 07.08.2018
00:10

Хоће ли овај човек на крају прећи у Манчестер јунајтед??? Не могу више да читам како је све договорено,како је на прагу клуба итд...

avatar
MarioJ
Tuesday, 07.08.2018
00:06

Moze li mi iko upucen u Lester reci, da li je Megvajer stvarno world class stoper ili je to jedan neinteligentni precjenjeni Englez koji u duele ulazi samo na misice? Ili da olaksam, uporedite doticnog sa Bonucijem, Kijelinijem, Ramosom, Varanom. Dal je to taj nivo? Jer ako je u pitanju skoro 90 miliona evra to moze biti samo igrac nivoa Maldinija Neste Kanavara Bekenbauera?

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 07.08.2018
13:33

Naravno da nije. Nije nista bolji ni od Smolinga i Dzonsa, tipican precenjen engleski igrac.

avatar
MarioJ
Wednesday, 08.08.2018
11:46

To sam i mislio. Junajted sa Murinjom tone sve dublje.