Trojac na Arsenalovom nišanu, ko menja Ozila?

Autor: Stefan Matić
sreda 06.01.2021.
09:33
Izvor: Sportske.net

Nemac blizu odlaska preko bare.

EPA-EFE/Catherine Ivill
EPA-EFE/Catherine Ivill

Povezane vesti

Mesut Ozil je blizu napuštanja "Emirejtsa". Nemački kreativac nije krio želju da se oproba u Turskoj ili MLS, izgleda da će pre doći promena kontinenta pošto DC Junajted slovi za prvog favorita u trci za kreativcem.

"Tobdžije" su vezale tri pobede u Premijer ligi. Artetu i momke za tri dana čeka FA susret sa Njukaslom dok će u ligi imati gradski derbi sa Kristal Palasom. Optimizam je na višem nivou, ali jasno da "tobdžijama" trebaju kreativci.

Prva želja jeste fenomenalni Buendia iz Noriča. Imali smo prilike prošle sezone da se uverimo u kvalitete Argentinca, "kanarinci" su se pak ekspresno vratili u Čempionšip gde je Buendia nastavio sa odličnim partijama. Ipak njegov klub ga vrednuje na preko 40 miliona funti, suma koju će Arsenal teško platiti tokom zime. Pozajmice imaju prednost, pominju se Isko i Draksler.

Isko maltene ne postoji kod Zidana, Španac ima epizodnu ulogu u Real Madridu. Treba mu promena sredine ukoliko želi da konkuriše kod Enrikea za odlazak na predstojeći EURO. Slična priča jeste i sa Drakslerom.

Isko Zidan

Poketino je preuzeo PSŽ, nemački ofanzivac još uvek ne zna da li novi trener računa na njega. Julijan ima još samo šest meseci do kraja ugovora, 27-godišnjak definitivno ima mesto u Arsenalu. Januar je tek krenuo, rezultati svakako pomažu Arteti. Sada je red na čelnicima da nastave sa podrškom. 

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Wednesday, 06.01.2021
15:49

Ne verujem da će Real pozajmiti Iska bilo kome. Uzevši u obzir finansijsku situaciju, verujem da je kupovina jedini način da bilo ko uzme Iska.