Trojica na spisku za bolji Milan, šta čeka novog trenera na San Siru?

Autor: Stefan Matić
sreda 10.06.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Milanezi ostali bez šansi u trci za Tonalijem.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Veliko je pitanje u Italiji kakav će se tim predstaviti Ralfu  Rangniku.

Italijanski mediji predstavljaju vezni red tima sa "San Sira" kao jedno od područja gde se mora ponajviše raditi i menjati. Di Marcio je sinoć preneo kako Inter ima već dogovor sa Sandrom Tonalijem, mladi fudbaler je bio meta i Milana, ali i Juventusa međutim Konte ponovo dobija trku za svojim takmacima.

U odbrani se čeka na odluku Tijago Silve. Brazilac se razilazi sa francuskim PSŽ-om, videćemo da li ga još uvek greje 'stara ljubav' ka gradu mode.

Tonalijevim dogovor sa Interom "rosoneri" traže dalje.

Na spisku je dobro poznati Dominik Soboslai, Mađar iz RB Salcburga je navodno već dao pristanak klubu sa "San Sira", Di Marcio piše kako se u trku umešao i Napoli, videćemo da li veznjak može promeniti namere.

Ako "rosoneri" pak žele Mandragoru oko toga će morati da pregovaraju sa Juventusom. "Stara dama" će aktivirati klauzulu u dogovoru sa Udinezeom i uplatiti 26 miliona evra 'zebretama', ali samo ukoliko postoji 'pakt' sa trećim klubom o prodaji.

Roma se interesovala za Mandragoru, ali po pisanju Gazete Milan i ovde ima pol-poziciju. Pitanje je da li i novca.

Mandragora

I tu dolazimo kod trećeg imena. Od juče Italijani pišu kako se pojavilo veliko interesovanja za igrača Barnilja Džefa Hendrika. Vezni igrač se bliži isteku ugovora, Irac je meta Rome i Milana. Dvadesetosmogodišnjak je upisao po dva gola i asistencije na 24 utakmice PL.

Videćemo koji igrač je najviše po Rangnikovom ukusu. Očekuje se da pre kupovina mora uslediti prodaja, Benaser jeste označen kao igrač koji nije na prodaju, ali njegovom prodajom bi "rosoneri" mogli da osiguraju makar dva dobra imena u veznom delu terena.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke