Tudor pravi od Galate "jugoslovenski" tim

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.03.2017.
15:47
Izvor: Sportske.net

Igor Tudor ima za cilj da dovede nekoliko fudbalera sa ovih prostora.

EPA/BERND THISSEN
EPA/BERND THISSEN

Povezane vesti

Trener Galatasaraja, Igor Tudor, ima za cilj da u letnjem prelaznom roku dovede nekoliko fudbalera sa ovih prostora, a naše kolege sa hrvatskog portala Index.hr su to prokomentarisale u svom stilu, da Tudor od Galate pravi "malu Jugoslaviju".

Tudor ima za cilj da dovede Andreja Kramarića, člana Hofenhajma i nekadašnjeg fudbalera Rijeke, koji igra sve bolje kako se sezona bliži kraju.

Pored 25-godišnjeg napadača, Tudor bi i srpskog štopera, Nevena Subotića.

Subotić se tek oporavio od veoma teške povrede, sve češće dobija šansu u Kelnu za koji je potpisao u januarskom prelaznom roku, ali bi mogao vrlo brzo da promeni sredinu ukoliko se ne ustali u startnoj postavi.

"Index" prenosi i da je Tudor zainteresovan da dovede u svoj tim i Marija Vrančića, fudbalera iz BiH koji trenutno nastupa za Darmštat. Ovom 27-godišnjem veznom fudbaleru ističe ugovor na kraju sezone i skoro sigurno je da ga neće produžiti jer se njegov klub nalazi pred ispadanjem iz Bundeslige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 17.03.2017
16:04

Rikelme, lepo si sve napisao, jedino se ne slazem sa tim na kraju jer mislim da nece biti bas lako sa Spanijom, i dalje su oni jaki, a cini mi se da si tu pomalo zaboravio Francuze koje mi nikad i nikako ne bismo smeli da potcenimo...

avatar
2fast4you
Thursday, 16.03.2017
17:25

kada smo vec kod Jugoslavije i sporta... da je ostala ,ko bi nas u cemu mogao pobediti...

avatar
Alister Krouli
Thursday, 16.03.2017
19:42

Da je vredela jos bi trajala. To je neka logika...

avatar
riquelme
Friday, 17.03.2017
01:11

Pa zato je i nema, jer je bila mnogo jaka! Ali ta rema nema veze sa sportom. Pohvalio bih Tudora, kao i jos neke trenere iz Hrvatske. Nama Jokan cuva obraz ali i on je vreme da se okusa u PL da vidimo na cemu je. Mozda i da udje sa ekipom koji vodi ili da preuzme neku ekipu. Dosta je bio trener za vadjenje iz krize. Ove nase niko nece! :) Samo se rotiraju po ovoj nasoj tuznoj ligi...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.03.2017
22:02

U odbojci bi moglo nekoliko njih, tu samo mi i igramo i ne bi bila izvrsena velika promena, u fudbalu dosta njih, ali ne bi bilo nikakvo iznenadjenje i da mi pobedimo svakog, u kosarci i rukometu bismo vec bili gromko jaki, u vaterpolu to svakako odavno jesmo sto je u svom komentaru odlicno opisao i brat Celzijevac.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 16.03.2017
20:18

Zapad je sa Amerikancima razbio Jugoslaviju jer smo bili previse jaki. Ako meni ne verujes, pitaj starije ljude da ti pricaju o tim vremenima. Da se vratim na sport, u fudbalu bi bili u top 5 reprezentacija na svetu, u kosarci rame uz rame sa Amerikancima, mada i ovako smo u kosarci najbolji u Evropi, ali od americkih steroida smo daleko. U vaterpolu bi oslabili ;)