Tumbaković otkrio veliki transfer srpskog kapitena?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 31.08.2020.
21:22
Izvor: Sportske.net

Izjava koja otkriva sledeći klub Aleksandra Kolarova?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije danas na okupljanju našeg tima govorio je, između ostalog, i o Nemanji Matiću koji je završio reprezentativnu karijeru, ali i o činjenici da bi uskoro još igrača moglo otići iz nacionalnog tima.

Među njima jeste svakako i Aleksandar Kolarov.

Govoreći o tome da ne treba pričati o njegovoj penziji u reprezentaciji, Tumbaković je možda i otkrio da Kolarov ima već drugi klub.

"Nemojmo da teramo momke u penziju, kada oni to ne zaslužuju. Pa, Kolarov ide iz velikog u još veći klub. Granica se promenila, igrači u godinama potpisuju ugovore sa velikim klubovima. Nema starih i mladih, nego dobrih i boljih. Ostavio bih Kolarova da bude tu što duže može, i sve te uslovno rečeno starije igrače
", rekao je Ljubiša Tumbaković.

Aleksandar Kolarov je pod važećim ugovorom sa Romom, ali je Inter veoma zainteresovan za njegove usluge, Antonio Konte bi voleo da ga vidi u svojim redovima u narednoj sezoni.


baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Tuesday, 01.09.2020
07:59

A predhodna izjava o Milivojevicu je bila: hajde da se usredsredimo na mladje momke na sredini terena Grujic, Maksimovic,Lukic i Gudelj. Sam sebi puca u usta.