U dresu Partizana se proslavio zbog Harija Kejna, sada ima novi klub!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 18.01.2021.
16:54
Izvor: Sportske.net

Da li se sećate njegove partije protiv Totenhema?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Navijači Partizana dobro pamte partiju Lazara Ćirkovića protiv Totenhema sada već daleke 2014. godine u okviru Lige Evrope.

Tada je defanzivac odigrao sjajan meč i "strpao u džep" veliku nadu engleskog fudbala po imenu Hari Kejn. Sve nakon toga nije bilo tako glamurozno, usledila je selidba u Lucern, potom i Makabi iz Netanje.

Sada je 28-godišnji Ćirković pronašao novi klub i potpisao ugovor sa Kišvardu iz Mađarske u kojoj igraju još dvojica srpskih fudbalera.

"Moji prvi utisci su veoma pozitivni, vidim da je fokus samo na fudbalu. Zvao sam Lazara Zličića i Slobodana Simovića kada sam čuo za ponudu i obojica su mi rekli da je ovo prava sredina za mene. Moju karijeru u Izraelu je prekinuo korona virus jer su svi stranci morali da napuste zemlju. Pola godine nisam igrao, uglavnom sam trenirao sam, tako da će mi biti potrebno vreme da uhvatim priključak. Nadam se da ću biti spreman već za mečeve sa Fehervarom i Ferencvarošem", rekao je Nišlija prilikom predstavljanja.

Kišvarda se nakon 15 odigranih utakmica nalazi na petom mestu mađarskog šampionata sa 23 osvojena boda.

Erősítésre szorult a védelem, új játékos érkezett http://kisvardafc.hu/hir/partizan-multtal-rendelkezo-vedo-erkezett/3504

Posted by Kisvárda FC on Monday, 18 January 2021

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke