U Nejmaru je spas, ovo je redosled poteza, navijači ustreptali!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.08.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Sve se promenilo preko noći, a PSŽ će dobiti veliki broj navijača u završnici Lige šampiona...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Dok se čeka vanredna sednica uprave Barse na kojoj će biti razrešen zvanično i Setijen, a veruje se i direktor i neki članovi Borda, i dalje nije poznato kako su prošli pregovori između Bertomeua i Kumana koji je u gradu.

Ni Holanđanin nije siguran koliko je pametno da prihvati ponudu, a osim Pjanića, Barsa nije dovela nikoga.

Kako bi kupio poverenje navijača, ali i zadržao Mesija, Bertomeu će uz Lautara probati da vrati i Nejmara. Priča nije nova, ali postoji novi momenat.

Naime, Brazilac bi mogao da osvoji titulu evropskog prvaka sa PSŽ i zatraži da ode, dve godine pre isteka ugovora. Postoje najave da bi Antoan Grizman posle svega mogao da prihvati povratak u Pariz, gde mu garantuju i mesto i platu koju ima u Barseloni.

On bi zaigrao sa Mbapeom sa kojim funkcioniše u reprezentaciji, a Nejmar je i dalje spreman da smanji platu kako bi se vratio u Kataloniju.

Baner Liga Sampiona

Bez obzira na odlazak pre tri godine, bio bi dočekan kao heroj i spasitelj jer je pokazao u Parizu i ove sezone da je i dalje jedan od najboljih na svetu i da je legitimni naslednik Mesija, što smatra i sam Argentinac.

Odluka je i dalje na PSŽ, ali prema tvrdnjama katalonskih medija, oni bi za Grizmana i nešto više od 50 miliona evra bili spremni da puste Nejmara, naročito ako konačno pokore Evropu. Barsa bi mogla da ubaci i pozajmicu Dembelea, ili eventualno Umtitija u čitav posao jer jasno, svim silama hoće natrag Nejmara i on je prioritet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Monday, 17.08.2020
18:19

ahahahahha komedija od kluba...sramotan poraz 2:8 treba da znaci da bukvalo ceo tim sem ter Stegena i De Jonga mogu komotno da odu.... a on hoce neka nemoguca pojacanja....xD

avatar
ixyco96
Monday, 17.08.2020
23:46

De Jonga? koju si ti utakmicu gledao? covek gnjavi loptu, uvek ima potez vise (vrv hoce da se dokaze) utuvili mu navijaci da je "Xavi" i eventualno kad tad pogresi. Uz celu pricu ide i prilog da je izuzetno spor.

avatar
ixyco96
Friday, 21.08.2020
22:29

tim naravno daleko ispod nivoa.
De Jong takodje. po meni Arthur daleko perspektivniji sa loptop medju nogama.

avatar
deki trbic
Tuesday, 18.08.2020
12:46

Decko je odlican, samo kakav tim takav i on...ne moze bolje sa amaterima od igraca

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 17.08.2020
16:48

Nece njima Neymar mnogo pomoci, njima treba novih 5-6 igraca

avatar
P. S.
Monday, 17.08.2020
16:39

E ako PSG osvoji LS onda Neymar ima pravo da trazi odlazak 2 godine pre isteka ugovora (inace ne bi imao), a ako trazi onda ce i dobiti, pa kada dobije... zapravo Neymar je vec u Barsi samo mu to jos nisu rekli...

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 17.08.2020
15:44

How can i visit Wanda? :D

avatar
Herkules88
Monday, 17.08.2020
15:34

Nejmar najbolji na svetu i to pokazao? Da li ste gledali utakmicu? Promašio čovek jedan na jedan sa golmanom, nakon toga upropastio još par napada, da nije Mbape ušao PSZ bi ispao što može lako da se desi protiv Lajpciga. Jedino što bi pomogao je to što bi odvlačio igrače i rasteretio Mesija samim tim, a to je moglo i sa Fatijem, Griezmanom ili Dembeleom, samo što Barsa imala loše trenere koji stavljali četiri igrača u sredini a nijedan ne zna da dribla i očekivali da Mesi i Suarez urade sami nešto, pa ne moze to stalno

avatar
Jasminn
Monday, 17.08.2020
14:50

Znaci Lautaro, Neymar. E nek jos dobedu i Mbappea, i Levandovskog, i Dybalu, itd itd itd. I sta onda? Stopera cu ja igrati? Veznog ce igrati moj babo...
Glupani ce sve pare potrositi na napad a to im najbojii dio ekipe. Tu im najmanje skripi. Odbrana je katastrofa al i odbrana im je bolja od veznog reda kojeg imaju.

avatar
Barca4ever
Monday, 17.08.2020
14:02

Prvo nam fali vezni red, pa odbrana pa tek posle napad.

avatar
Mirjevac
Monday, 17.08.2020
22:13

Za vezni red se skoro obezbedilo, za odbranu se radi, a na napd je preko potreban, ko ce da igra, Suarez odlazi, Mesi je dobar jos ali 33 godine, Dembele se jos nije videlo dali je oporavljen, a i gledaju da ga prodaju, Grizmana isto tako gledaju da promene! Jedino ako se vrati Kutinjo i ako ga novi trener dobro uklopi on moze da bude od velike pomoci, kupiti Lautara, mozda i Nejmara, spremiti nekoliko u odbrani i eto barce kompletne! Neki su ved mladi dosli, neke vec barca ima, negde oko sest do sedam mladih su tu vec spremni! Vidala, Raketica, Umtitija, Albu, Busketsa, Pikea i Lglea prodati i mlade dobre dovesti u odbrani!

avatar
zeks
Monday, 17.08.2020
13:23

E sigurno ce ovaj cirkuzant da ih spase. Sto dalje od Kamp Nou, izdajico

avatar
Mak-Juventino
Monday, 17.08.2020
12:36

Rekao je presednik , Mbape i Neymar ne mrdaju ...

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 17.08.2020
11:22

Koliko je barsa propala kad im je nejmar spasitelj, a toliko su ga pljuvali kad je otisao, kako ce se samo poniziti ako ga vrate

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 17.08.2020
12:52

Nece sigurno vise nego ti sa komentarima koje pises.

avatar
Mirjevac
Monday, 17.08.2020
17:47

Koliko je luzer Junajted propao kad sa igracima od preko 500. miliona sinoc iugubi od Sevilje ciji igraci ne vrede ni 200 miliona, to se zive jafno, a ne ovo kad klub hoce da vrati bivseg igraca! Barca nije vredjala ni pljuvala, to su radili neka manjina od navijaca! Pogledaj sta rade u Junajtedu kad neko hoce da ode u drugi konkurentni klub, psuju ga i pljuju! Tako da prvo se treba okrene i pogleda oko sebe!