U Realu su brojne sudbine pod znakom pitanje, ali ne i njegova!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.05.2020.
11:18
Izvor: Sportske.net

Jedno je sigurno.

Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES
Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Madridski Real bi ovog leta mogao da doživi brojne promene, pokušaće da prodaju veliki broj igrača, kako bi sakupili novac za kupovinu novih.

Što se tiče veznog reda, želje uprave su Eduardo Kamavinga i Pol Pogba, pominje se i Doni van de Bek iz Ajaksa, ali je opalo interesovanje "kraljevskog" kluba za njegove usluge.

Ipak, čak i da angažuju novog veznog igrača, jedno je sigurno, Kazemirovu poziciju u ekipi ništa ne može da ugrozi.

Brazilac je u prvi plan iskočio kada je Zidan preuzeo klubu Reala prvi put, postao je Zizuov "čovek za prljave poslove".

Ubrzo se ustalio u startnih 11, danas je nezamenjiv, što dokazuje i činjenica da je ove sezone upisao najviše minuta u dresu "kraljevskog" kluba, čak 3120.

Dakle, njegovu poziciju u timu niko ne može da ugrozi, na platnom spisku "Los Blankosa" se pored njega nalazi još pet igrača koji konkurišu za tri pozicije u vezi, to su Luka Modrić, Toni Kros, Valverde, Isko i Hames Rodrigez.

Kolumbijac je na izlaznim vratima kluba, a ukoliko bi Real napustili još i Modrić ili Isko, čini se da bi bilo prostora da se dovedu i dva pojačanja za vezni red, a da pritom Kazemirova pozicija ostane netaknuta.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 06.05.2020
22:49

Kazemiro je jedan od dva naj prljavija igraca u LaLigi, prvi je Ramos kostolomac, Kazemiro je njegov pomocnik! Ta dva igraca su tako prljava da ih skoro nema u evrpskim klubovima!

avatar
Benz9
Wednesday, 06.05.2020
15:40

Kazemiro se ustalio kod Beniteza, a ne Zidana... Jedna od rijetkih stvari na kojima sam zahvalan Rafi...

avatar
RocknRolla
Wednesday, 06.05.2020
18:56

Ne izmisljaj nego se seti el clasika sa Benitezom gde su sredinu cinili Kros, Modric i James i tu je Kazemiro imao sporednu ulogu i dobijao sanse na kasicicu.

avatar
Mirjevac
Thursday, 07.05.2020
13:58

Zato znamo kako je real proso bez kazemira u elclasiko? Barcaih rasturila tada, zato je Benutez mirao i da ode! Isto tako i onaj je morao da ode sto je bio trener reprezentacije sad je trener Sevilje i on je morao da ode zato sto ih barca rasturila, tako isto i onaj sto ga je zamenio Argentinac koji je trenirao mladu ekipu reala, pa je zamenio ovog sto je sad u sebilji! Barca je izbacivala i menjala realove trenere ko ciganin konja!

avatar
Covek Sismis
Wednesday, 06.05.2020
12:17

Kazemiro je jedan, ako ne i najbolji zadnji vezni igrac svijeta poslednjih par godina tako da vjerujem da je zacementirano njegovo mjesto i za buducnost...

avatar
Don Carlo
Wednesday, 06.05.2020
12:10