Ultimatum Barseloni, 24 sata ili im propada još jedan dogovoren transfer?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 06.07.2023.
21:10
Izvor: Sportske.net

Šta se ovo dešava?

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Real Madrid je doslovno preoteo Ardu Gulera i pokvario dogovor Barselone i Fenerbahčea, a sada Kataloncima pravi problem i Atletiko Paranense. 

Prema informacijama koje je plasirao pouzdani novinar Rođer Toreljo, brazilski klub je Barseloni dao rok od 24 sata da pošalje svu potrebnu dokumentaciju za realizaciju transfera napadača Viktora Rokea.

Barselona i Atletiko Paranense su postigli sve detalje, obeštećenje bi trebalo da bude 35 miliona evra + dodatnih 10 kroz određene bonuse u narednim godinama. 

Viktor Roke nije problem, za razliku od Arde Gulera, on je od početka želeo samo u Barseloni i poručio je svom agentu da čeka dokle god bude potrebe da realizuje transfer na "Kamp nou".

Svoje uslove je odavno dogovorio, ali sada Atletiko pritiska Barselonu da završe dogovoren posao.

Navodno, od kako je objavljeno da je posao završen, PSŽ, Mančester junajted i Totenhem su kontaktirali Atletiko i pokazali veliko interesovanje za brazilskog napadača, što je i glavni razlog pritiska na Katalonce.

Čekamo odgovor Barselone, zamislite da im propadne još jedan dogovoren posao za jednog od najtalentovanijih brazilskih igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke