Uzbuđenje u Engleskoj, Stivi Dži se vraća?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 24.06.2019.
23:25
Izvor: Sportske.net

Trener Rendžersa bi mogao uskoro da zameni starog kolegu iz reprezentacije.

Epa/Robert Perry
Epa/Robert Perry

Povezane vesti

Čelsi je na pragu potpisivanja i ozvaničenja novog trenera, sudeći po svim medijima to će biti legenda kluba sa "Stamford Bridža", Frenk Lampard.

Lampard je imao odličnu sezonu u Čempionšipu, njegov Derbi je samo devedest minuta delilo od nastupanja u Premijer ligi naredne sezone, izgubili su u finalu plej-ofa na "Vembliju" od Aston Vile.

Ipak odlazak Sarija bi mogao pružiti Lampsu posao iz snova, ali ostaje pitanje koga "Ovnovi" imaju u rezervi kao zamenu za odlazećeg trenera.

Po pisanju engleskih medija, izbor je pao na Stivena Džerarda, bivšeg fudbalera Liverpula a sada trenera škotskog Glazgov Rendžersa.

Prihvatanje pozicije šefa struke kluba iz Čempionšipa bi dobio preko potrebno iskustvo vođenja tima u Engleskoj, posebno u kvalitetnoj i konkurentnoj ligi poput drugog po redu takmičenja na Ostrvu.

Lampard

Za sada je izjavljivao kako je koncentrisan samo na "Policajce" videćemo da li ga čelnici Derbija mogu ubediti u drugačije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Tuesday, 25.06.2019
07:54

Vec se pisalo o ovome, doduše ne derbi nego drugi klub i tada ih je stivi odbio jer zeli da se unesa u borbu za titulu ove sezone.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.06.2019
07:38

Lik bi bio lud ako bi zamenio rendzers derbijem