Vade se Baskijci, Bilbao slavio u Galiciji!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.01.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net

Selta je poražena na svom terenu.

Povezane vesti

Iako je danas bila možda i bolji tim od Bilbaa, ekipa Selte je pognutih glava napustila teren "Balaidosa".

Oni su poraženi rezultatom 1:2 (1:1) od Atletika u jednoj veoma neizvesnoj utakmici.

Već u 19. minutu gosti stižu do prednosti, sjajno su krenuli u kontru nakon što su fudbaleri Selte izgubili loptu ispred kaznenog prostora Atletika, Vilijams je prošao po desnoj strani, uputio oštar centaršut, a u srcu kaznenog prostora domaćina bio je Iker Muniain koji je pogodio za 0:1.

Ipak, domaći stižu do izjednačenja u drugom minutu nadoknade nakon izvedenog kornera, Gomez je šutirao glavom, lopta je došla do Beltrana koji je bio na pravom mestu, uz dalju stativu, izjednačio je na 1:1.

Ipak, gosti stižu do sva tri boda u 9. minutu drugog poluvremena, golman Ererin je iz sve snage poslao loptu na polovinu Selte, ona je došla do Vilijamsa koji je izašao 1 na 1 sa golmanom Blankom i pogodio je za 1:2.

Bilbao je ovom pobedom izašao iz zone ispadanja u pravom trenutku po njih, imaju sada 19 bodova i dokazali su da su u daleko boljoj seriji nego na početku sezone.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 08.01.2019
16:14

Vrlo bitna pobeda.. Garitano ne igra preterano lep fudbal ali ume da igra na rezultat a to nam je u ovom trenutku najvažnije.. 3 pobede i 2 remija od kako je preuzeo klub. Napred Lavovi!

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 08.01.2019
07:09

Kakve ovo veze ima sa transferima?