Vajnaldum 95% dogovorio detalje, Holanđanin deo kvarteta iz snova!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.03.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Šta je ovo danas?

EPA-EFE/Paul Ellis
EPA-EFE/Paul Ellis

Povezane vesti

Nakon što su španski mediji otkrili da je Serhio Aguero dogovorio uslove sa Barselonom, iz Engleske stiže vest da je i Žoržinjo Vajnaldum postigao 95% dogovora sa Kataloncima.

Ovu vest plasirao je pouzdani portal Football Insider, koji tvrdi da Holanđanin želi samo u Barsu i da su preostali još samo neki detalji unutar katalonskog kluba.

Nije tajna da Ronald Kuman želi Vajnalduma još od prošlog leta, i bio je u pravu kada je tražio od prethodne uprave da ga dovede. Pjanić je razočarenje, Buskets igra promenjivo, i Vajnaldum je bio preko potreban u veznom redu ove sezone.

Od 1. jula postaje slobodan, Barselona može da ga dovede bez obeštećenja i veruje se da će i ovaj poklon iskoristiti Đoan Laporta.

Veruje se da će Barselona dovesti barem četvoricu igrača kojim ističu ugovori. Prvi je već dogovoren, to je Erik Garsija, drugi bi mogao da bude Kun Aguero, a posle Vajnalduma Barsa bi mogla da preotme i Davida Alabu od Real Madrida. Ne treba zaboraviti ni Memfisa Depaja, kome takođe ističe ugovor sa Lionom na kraju sezone.

Čekamo rasplet, deluje da će Barselona završiti nekoliko sjajnih igrača  bez obeštećenja, ali da bi pokrila njihove plate, mora i da rasproda čitav jedan tim, a više o tome OVDE.

Ipak, niko ništa neće moći da zameri Laporti ako dovede Erika Garsiju, Serhija Aguera, Žoržinja Vajnalduma i Davida Alabu  bez obeštećenja, pa makar im dao i astronomske plate...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke