Valensija kreće u poslednju ofanzivu, spremna ogromna svota novca za mladog Portugalca!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 27.08.2018.
21:44
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok traje do kraja avgusta, a da li će Valensija potrošiti ogromnu svotu novca dok se letnja pijaca ne zatvori?

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Valensija je započela novi šampionat na relativno loš način, jedan osvojen bod u dve odigrane utakmice je znak da nešto ne valja, a njen  predsednik je spreman da izdvoji veliki novac kako bi ponovo video mladog Portugalca u dresu "Slepih miševa".

Gedeš je igrač koji je prošlu sezonu igrao na pozajmici u Valensiji, igrao je fantastično, bio jedan od najboljih igrača i jedan od najzaslužnijih što je Valensija izborila mesta u Ligi šampiona.

Portugalac je izjavio da bi takođe voleo da se vrati u Španiju, a jasno mu je da nema mesta za njega u PSŽ-u pored takvih zvezda u napadu.

Mendeš je spreman da svog igrača preseli na "Mestalju", ali problem bi mogao da bude ako PSŽ ostane pri svojim zahtevima da želi 50 miliona za ovog sjajnog igrača koji ima samo 21 godinu.

Valensija je za sada spremna da izdvoji 40 miliona evra, a vreme za pregovore polako ističe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gaizka6
Tuesday, 28.08.2018
01:04

Dobili ga za male pare realno, šta je danas 40 miliona. Dečko ima 21 godinu a prošle sezone je uz Rodriga, Kondogbiju i Pareha bio najvažniji igrač Valensije. Još PSŽ nema prava na nikakve povratne klauzule ili procente od naredne prodaje. Može još da se razvija par godina i onda neka prodaja od 80 do 100 miliona, bez problema. Pametni poslovi Valensije, isto su ovog leta uradili sa Bačuajem, ako se pokaže imaju opciju i njega da otkupe za sličan novac, a i on je i dalje mlad.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 28.08.2018
18:07

Ja sam gledao Guedesa na Euru U21 prosle godine i sad na svetskom i nista nije pokazao, bas nista. A Mici nema sanse da ima otkupnu klauzulu niti ce Valensija da plati 50m funti za njega.

avatar
tino24
Tuesday, 28.08.2018
20:23

Michy ima opciju otkupa za 50 miliona eura...i vjerovatno ce se iskoristiti...

avatar
tino24
Tuesday, 28.08.2018
00:00

Posao sklopljen, 40 mil + 10 mil kroz bonuse. AMUNT GUEDES, AMUNT VALENCIA!!!!