Valensija 'otima' portugalskog supertalenata Junajtedu i Arsenalu?!

Autor: Pavle Lazarević
subota 07.05.2016.
21:25
Izvor: Sportske.net

Prema navodima španskih medija, Valensija je brzo našla zamenu za Andrea Gomeša, koji bi trebalo da pojača Juventus na kraju sezone.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Valensija igra očajno ove sezone, uprkos velikim ulaganjima prošlog leta. "Slepi miševi" su otpustili dva trenera do sada, Nuna Espirita  Santa i Gerija Nevila, nakon njega.

Sledeće sezone neće igrati u Evropi, a njihov najbolji igrač Andre Gomeš je već izrazio želju da napusti klub. Njegova sledeća stanica će najverovatnije biti petostruki uzastopni šampion Italije, Juventus.

Čelnici Valensije žele da da što pre 'zakrpe rupu' na sredini terena i, kako prenose mediji na Pirinejima, njihova glavna meta je Vilijam Karvaljo, defanzivni vezista Sportinga iz Lisabona!

Ovaj 23-godišnjak je već dugi period velika želja Mančester Junajteda, a i Arsenal se interesovao, jer im "škripi" na poziciji zadnjeg veznog. Ipak, njegov menadžer je čuveni Žorž Mendeš, koji je u odličnim odnosima sa vlasnicima španskog kluba, pa nema sumnje da će bivši finalista Lige šampiona biti prva opcija za njegovog klijenta.

Valensija će prodati Gomeša za sumu između 30 i 40 miliona evra, što će biti sasvim dovoljno da angažuju mladu zvezdu Sportinga.

Videćemo da li će engleski klubovi reagovati, ali sigurno je da su portugalski vezisti u modi ovog leta, nakon što se 'pola Evrope' interesuje i za ekstratalenta Benfike, Renata Sančesa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 12.05.2016
18:09

Karvaljo bi bio odlican igrac za svaki klub,ali mislim da im je potrebniji ofanzivni vezista,a ne defanzivni (ako ode Gomes,a mislim da hoce)

avatar
Brazilero11
Saturday, 07.05.2016
21:48

Znaci Valensiju krpi ofanzivnog igraca-plejmejkera sa zadnjim veznim?

avatar
Saturday, 07.05.2016
19:09

Жао ми је што Јунајтед није узео овог дефанзивног везног раније, ради се о јако талентованом играчу, одличних предиспозиција....

avatar
Friday, 06.05.2016
22:14

Dokle vise vezni igraci...

avatar
Friday, 06.05.2016
19:34

Bivsi dvostruki finalista.