Van Gal dovodi još jednog defanzivca?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 25.01.2015.
17:15
Izvor: Sportske.net

Posle Dragovića, navodno je još jedan defanzivac jako blizu transfera u Junajted.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Desni bek Sautemptona Natanijel Klajn je sve bliži transferu u Junajted.

Priče o njegovom prelasku traju već više od mesec dana. Kuman je demantovao da će se taj transfer odigrati, ali čini se da su se stvari promenile u poslednjih par dana.

Naime, sam Klajn, iako Sautempton trenutno igra sjajno i ispred je Mančester Junajteda na tabeli, bi voleo da pređe u klub sa Old Traforda.

Dodatno, novac koji je u igri, a navodno je u pitanju čak 28 miliona funti, tera na ozbiljno razmišljanje i Ronalda Kumana.

Sautempton je mnogo zaradio prošlog leta, kupljenim igračima takođe raste cena, ali Sautempton je klub koji će bezbednu budućnost i stabilnost kupiti skupom prodajom svojih najboljih igrača, a ovakva ponuda je možda i suviše dobra da bi se odbila.

Van Gal želi da se sve završi u narednih nekoliko dana, teško da će ponuditi više od 28 miliona funti, tako da je Sautempton na potezu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
the NormalOne
Sunday, 25.01.2015
18:27

Ovo znaci da Van Gal neodusta je od 3-5-2 ovaj ide umesto Valensije,al dzabe mu na kraju kad spiska 300-400 miliona bice svestan na sta je dao (sto je rekao Jovanovic) al tad ce biti kasno..

avatar
disqus_LlFYA5fTdp
Sunday, 25.01.2015
20:27

Upravo obratno.Ja očekujem da ovo upravo znači da želi da igra sa pravim bekovima,jer bi za ove iste pare,ili kaKo pišu i manje(26,8 miliona navodna klauzula) mogao da dovede Kuadrada,koji je je dokazan igrač i definitivno adekvatniji za wingback-a.

avatar
the NormalOne
Sunday, 25.01.2015
21:00

Klajn je vise ofanzivniji bek (kao SO,brz jak,dobar za probijanje) nebi uopste cudilo da igra WING beka...Sto se tice Kuardadanece njega pustiti Fjorentina ispd 35...

avatar
MUFC14
Sunday, 25.01.2015
20:28

Klajn je desni bek ne wing bek tako da po tome sto si rekao nemoze se zakljuciti dali ce ostati sa 3-5-2 ili ce vrati na 4-4-2 cak je logicnije da ako dovede beka vrati se na 4 pozadi je sada nemamo desnog beka jer je Rafel povredjen