Važno je zvati se Pogba! Odigrao samo osam mečeva, mora pod nož, ali Junajtedu stigle dve trejd ponude, i to kakve!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.01.2020.
12:00
Izvor: Sportske.net

U Pola Pogbu veruju svi, osim izgleda Junajted. Ili on sve ovo čini da bi otišao. Klubovi se vratili za sto, javnost smatra da je njegova godina izgubljena i da je najbolje da ga Solskjer prihvati jednu od dve ponude.

EFE/PETER POWELL
EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nastavljaju se spekulacije oko Pola Pogbe.

Odigrao je samo osam utakmica ove sezone, tri meseca je bio van terena zbog povrede, vratio se, u dva meča ušao u igru i sada mora na operaciju članka koji ga dugo muči. Iako je Solskjer prvo prognozirao da će se vratiti za tri ili četiri nedelje, ispostavilo se da će Pogba biti odsutan do marta meseca.

To je sada pokrenulo priče oko eventualnog transfera u januaru, mada i dalje stižu informacije da Pogba ne želi da ostane, da će, ako baš mora sačekati leto, ali da Rajola pokušava da progura transfer u januaru.

Situacija je sledeća, Junajted bi pristao, ali na sumu od oko 150 miliona funti, koju neće platiti niko.

Juventus nudi 90 miliona, plus Rabioa, koga su doveli besplatno, a sigurno da bi značio Junajtedu. Ovo je ponuda koja je naterala "Đavole" da se zamisle, Rabio sigurno vredi 40 ili 50 miliona na tržištu, želi ga i Arsenal, ako klubovi postignu dogovor kroz bonuse, ovaj transfer je moguć.

Ali, mediji od jutros pišu i da je Real ponovo u igri, ali na leto. Da bi oni eventualno menjali Tonija Krosa, dodali doduše manji novac za Pogbu, Krosa je želeo još Van Gal, ali ne treba zaboraviti da Nemac ima već 30 godina, mada i dalje sigurno ima još par dobrih sezona u nogama.

Većina analitičara smatra da će Pogba biti neupotrebljiv do kraja sezone, da i kada se bude vratio u martu, biće rovit, plus čuvaće se za EP 2020. na kome Francuska želi da ujedini titule. Pojačanja su Solskjeru potrebna sada, on traži od kluba, Medisona ili Griliša, ili obojicu, ali oni su papreni.

Prelazni rok je počeo, Junajted mora da deluje brzo, ali ne i u panici, jer bi to moglo da dovede do novih promašaja u transferima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Sunday, 05.01.2020
01:01

Kazes ljudima istinu i odmah ti lupaju minuse. Kada mi neko bude objasnio kako je ovo moguce i ko je tu lud pa da onda i ja pocnem da verujem u ovo. Zna se kako posluju italijani a kako ovi na ostrvu. Zamislite da jedan najveci italijanski klub koji posluje kako posluje, skoro pa perfektno, znaci zabari koji znaju znanje. I sada ce taj Juve njima za Pogbu da da 150mil tj 90mil plus igraca koji sigurno vredi nekih 50-60mil? Znaci Juve koji je "onog" Pogbu prodao tom istom Man. Utd-u za nekih 105mil. Posle tri god vraca "ovog" Pogbu za skoro 50mil vise. Daju 50mil vise za igraca koji je samo nazadovao, za igraca koji ne moze da se poredi sa "onim" igracom koji je igrao u Juventusu, za igraca koji je sada i tri god stariji. Mislim ja razumem da simpatizerima Man. Utd-a sve to prelepo zvuci ali budimo realni. Neki drugi klub bi im mozda to i platio, ali mozda. Ali klub koji im je tog igraca prodao sada da ga puno losijeg i tri god starijeg vraca za 50mil vise pa ja ne znam ko normalan moze da poveruje u te price. Svaka cast. Verovatno ce sada tu biti ona klasicna prica kako je Pogba marketinski jako isplativ, kako je on magnet za zaradu i prodaju dresova itd. Vazi se, bice da je to.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 08.01.2020
10:52

Cekaj pa mlad je ima jak ugovor i igra za Man Utd. Zar nisi rekao i sam dole. On je u Juveu igrao pored Pirla - Mozzarta. Tako da i kada su ga prodali nije on bio nista veci igrac nego sada. Druga stvar to sto je stariji tri godine i dalje je mlad. Ima samo 26. Tako da decko budi dosledan svojim izjavama a ne kao i svaki navijac Juvea i Partizana....

avatar
Nemanjici
Thursday, 16.01.2020
11:19

Kao i svaki drugi grobar poprilicno si nerealan. Onda nece u Juve ide u Real ili PSG. A Juve neka se nada da ce ga dobiti po mnogo manjoj ceni. Nisu igraci automobili decko. Sto ga onda toliko zele ako pravi probleme i los je? Neka nadju onda nekog boljeg i jeftinijeg. Juve dovede igraca za dzabe, on sedi na klupi i onda kao vredi 60 miliona hahahah zabarska posla. Slazem se da engleski timovi daju mnogo vise para nego drugi ali to je zato sto imaju i moze im se da se razbacuju sa parama. Jbg funta je jaca od eura. Ali ako igrac stvarno vredi 60 miliona da li mislis da treba da sedi na klupi? glupost

avatar
Alex#10
Sunday, 12.01.2020
01:00

Pa sta ako sam rekao? Nije ista situacija i to ovde ne vazi jer je rec o igracu kojeg im je taj isti klub prodao. Ne mogu im ga nikako starijeg i losijeg vratiti za vise novca. Jednostavno ne ide. Toliko lud niko nije. Mogu nekom drugom klubu mozda za vise da ga uvale ali onom koji ga je njima prodao to ne mogu. A to sto je on mozda u Juveu izgledao kao bolji igrac a kako ti kazes to nije bio to je druga stvar. Sada gore izgleda jako lose i to je cinjenica. Plus stalno pravi neke probleme, stalno neki ispadi. Takvi igraci se uvek odstranjuju iz kluba i to cesto ispod cene. Jer takve retko ko zeli. Ali eto Man.Utd zeli i na takvom igracu da zaradi. Stariji je i losiji je nego sto je bio kada im ga je Juve prodao, to su cinjenice. Ne znam sta je tu toliko tesko da se shvati? Prodas npr nekome auto za 5000 evra a onda posle tri godine taj isti lik zeli da ti ga vrati za 8000 evra. I ja mislim da to moze tako i da bi to svako prihvatio. A uzmi u obzir i to kakvi su zabari i kako oni posluju, koliko su zeznuti i dobri po tom pitanju a koliko englezi pojma nemaju, koliko preplacuju igrace i koliko ih svi sisaju. Plus Man.Utd je u krizi vec godinama i to svi vide i isto tako i koriste. Realno ovaj text gore ne da ne pije vodu nego nema ni promil sanse da je istinit. To je bila cela moja poenta. Juve im nikada nece dati ni centa vise od onoga za koliko im ga je prodao. I to je sigurno. Zivi bili pa videli. Sportski pozz

avatar
petar8
Saturday, 04.01.2020
22:35

Molim te dođi u juve,molim te molim te molim te...niko nece povecat sansu interu za naslov od ovog manekena u dresu juventusa

avatar
amigo999
Saturday, 04.01.2020
20:18

Povredjen je i mora pod noz isto kao i ja:):):)
Tera Man U da ga prodaju,nece da igra za Man U....

avatar
Nemanjici
Saturday, 04.01.2020
17:55

Ne znam samo u kom filmu Rabio vredi 60milki. Doveli ga za dz ne igra im i kao 60mil. Mozda u paralelnom univerzumu.

avatar
Alex#10
Tuesday, 07.01.2020
23:24

Za Engleze vredi i vise. Ovo je sasvim normalna cena, za klubove koji znaju da posluju. Mlad je, ima jak ugovor, igra u Juveu. Mora da vredi minimum 40mil. Samo zbog toga. Pa pogledaj za koliko je Juve prodao mladog Kean-a Evertonu. Ubacio ga pred sam kraj sezone na 10-ak meceva, decko fino odigrao, postigao i fin broj golova a isticao mu ugovor. I eto, neko bas sa ostrva zagrizao i kupio ga. A on nije hteo da produzi ugovor i otisao bi sledece sezone za dz.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 08.01.2020
10:48

"Mlad je, ima jak ugovor, igra u Juveu"
Mlad jeste. To sto ima jak ugovor ne znaci nista. To mu je Juve ponudio kako bi ga privoleo da potpise za njih. Ne igra vec greje klupu, uglavnom. Sto se tice Kean-a klasicna Juve prevara a Everton je mislio da kupuje ne znam ti sta. Englezi jesu za sisanje to se slazem sa tobom.

avatar
Nemanjici
Saturday, 04.01.2020
17:52

Moze Kros i 100 mil

avatar
Nerealno realan
Saturday, 04.01.2020
17:51

Vidim da se bas forsira Fernandes, a koliko vas ga je zaista gledalo? Momak nije los, u Sportingu! U Sampi je bio uzasan! U Udinezeu smesan! Momak ima preveliki procenat izgubljenih lopti koje direktno uticu na primljene golove. Ponavljam, U SPORTINGU! Zamislite tek sta ce biti u PL. Pojesce ga drugi veznjaci. Pogba treba da ode najvise zbog stava i bezobrazluka, ali i zbog toga sto je igrac koji u zadnjih godinu ipo dana ima isti problem! Gubi lopte koje direktno uticu na primljene golove. Najvece pojacanje koje Mancester treba i moze da dovede za smesne pare, a u januaru je Ericksen! Sa njim bi 4 mesto bilo zakucano! Bez greske. :) A onda dalje na leto i ostale igrace koje zele..
Sportski pozdrav

avatar
Alex#10
Saturday, 04.01.2020
16:47

Juve im nikada nece dati Rabio-a i 90mil. Najobicnija novinarska patka da je Juve ovo njima ponudio. Max sta im Juve moze ponuditi je Emre Can i mozda nekih 60mil evra. Zivi bili pa videli

avatar
amigo999
Saturday, 04.01.2020
17:51

Juve navodno nudi Rabia+100 mE .

avatar
Nemanjici
Saturday, 04.01.2020
17:52

Mogu Matica da dobiju za ovo 😉

avatar
mrancic
Saturday, 04.01.2020
16:03

Bilo šta samo se osloboditi Pogbe.Samo je jedno pitanje šta će sa Solskjerom?Danas će ih eliminisati Vulvsi.I sleduju dva poraza od Sitija.Mančester nema igru sem na momente.Matića da ostave a da probaju Bajia.Ako se opet brzo povredi prodati njega i Džonsa a vratiti Smolinga.Ne znam što oklevaju sa Fernandešom i Musom Dembele .

avatar
jv
Saturday, 04.01.2020
15:56

90 + Rabio? Ako su ovo ponudili, zvuči neverovatno, MU je lud ako ne prihvati. Matić i Fred im donose još 60-70 miliona, za 150 miliona mogu da dovedu koga god žele.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 04.01.2020
15:15

90 i Rabio je previse !!!

avatar
Don Carlo
Saturday, 04.01.2020
14:17

Sigurno ce Krosa da daju :D

avatar
Adi237
Saturday, 04.01.2020
14:08

Ovi u upravi junajteda nisu normalni uzet rabioa i tih 90 mil onda lijepo poslat sportingu ponudu za fernandesa i dobijes 2 vrhunska vezna za jednog kome je svakako sezona gotova. Posto fakticki nisi nista potrosio iz kase a pise se da smoling ide za 15 mil uz tih 15 dodas jos 15 i uputis za onog momka u Lilu Boubakary Soumare i to su odjednom odlicna 3 vezna igraca moguca u januaru pokrpis rupe uz mala ulaganja od 15..20 mil resis se nezadovljnog igraca koji simulira samo da ne igra za klub..a na ljeto naci napadaca i krilo..prodati matica,lingarda,pereriru,jonsa,roha.....to je tako jednodtavna operacija oko transfera samo da su u junajtedu sposobni ljudi da to odrade... rabio,fernandes,soumare top ulaganje i da konacno dodzemo do top 4 a ne uvjek smo na korak a nikad da ga napravimo jer i celzi nam daje bezbroj prilika da ih preteknemo.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Saturday, 04.01.2020
15:52

Pametno napisanoo

avatar
Nenadd
Saturday, 04.01.2020
16:38

A Rabio je vrhunski vezni kao, to ssmo Juventus moze da ceni neke raspale igracice koje su doveli za dz...MU raspad totalni, pogotovo sa ovim precenjenim britancima, Solsker pogubio konce odavno, kupuju ko Lpol nekada i postaju predmet sprdnje...dovesti pod hitno ozbiljnog menadzera i sposobnog sportskog i mozda bude nesto za par godina, trenutno im treba cela prva postava, Van bisaka i Megvajer presmesna pojacanja, omladinci tipa mektominaj, rasford,lindberg presmesni, strance zabole k jer ni ne trce a mlate najvece plate u PL...jadno, jadno

avatar
Medison
Saturday, 04.01.2020
13:57

Znaci svi veruju u njega al niko ne zeli da da pare za njega znaci al ono bas veruju lol

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 04.01.2020
13:56

Ove ponude nisu lose, bolja bi opcija bila Kroos i novac cak i ako nije mlad ali sve ovisi koliko bi jos novca Real poslao, Juve bi morao jos novca poslati i Rabiota.

avatar
RedDevilSRB
Saturday, 04.01.2020
13:17

U svakom slučaju bih pre prihvatio ponudu Reala. Rabio je još jedna trula jabuka a Toni Kros je timski igrač 100%. Ima sigurno barem još sezonu ili dve u nogama a uz novac dobijen od njega dodati još i dovesti Medisona ili Fernandeša pa da oni imaju njega kao mentora.