Velike promene u Juventusu, Pjanić drži ključ prelaznog roka?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.04.2020.
10:21
Izvor: Sportske.net

Bosanac bi mogao da bude karta na koju će zaigrati Juventus u trejdovima, ali i velikim promenama u timu...

Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP
Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP

Povezane vesti

Miralem Pjanić je na izlaznim vratima Juventusa. Naime, Bosanac nije uspeo da se uklopi na očekivani način u formaciju Mauricija Sarija, sada ga Juventus drži kao kartu u razmeni za Ikardija. Uz novac i Pjanića, italijanski šampion bi želeo da završi posao oko Argentinca koji je opsesija kluba.

Sari traži svog vezistu, Žorginja koga je odveo u Čelsi iz Napolija, Juventus je saznao cenu, 50 miliona evra za Italo-Brazilca, čini se da je to suma koju mogu da plate. Iz Čelsija žele i levog beka Emersona Palmijerija koji bi zamenio Aleksa Sandra, i njega je Sari trenirao među "Plavcima".

Klub ima još nameru da se oslobodi Daglasa Košte, De Šilja koga bi takođe mogli da ubace u neku trampu sa PSŽ, a ni Bernadeskijevo mesto nije sigurno, iza sebe ima veoma lošu sezonu.

Ali, ključ drži Pjanić, njegovim odlaskom (verovatno će i Kedira napustiti klub i otići u MLS) praktično se početi velika transformacija tima, u kome će u budućnosti lideri biti Dibala i De Liht. Ronaldo će, kako pišu danas italijanski mediji ostati do 2022. Kjelini i Bufon su ponovo produžili ugovor, ostaće još uvek stubovi svlačionice.


Bonus 10

U svakom slučaju, bez obzira na ishod sezone Juventus namerava da zadrži Sarija, ako šampionat bude nastavljen, ostaju favoriti za titulu, iako imaju samo bod više od Lacija, iz prostog razloga što imaju mnogo više igrača, dva tima, i što bi non-stop igranje od početka juna svakako bilo puno teže za Rimljane.

Bilo kako bilo, Pjanić drži ključ, navijači se i dalje nadaju Pogbi, ali Juve mu neće dizati cenu, niti namerava da plati 80 miliona evra koliko traži Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 25.04.2020
14:43

Ako ide on i jos Kedira , Pogba i Tonali

avatar
Offside
Saturday, 25.04.2020
14:04

Ako se gleda realno Juve je mnogo skloniji kiksevima protiv malih klubova ove sezone a upravo su im takve utakmice uglavnom ostale,tako da ne treba bas iznositi Juve kao favorita.Sa druge strane,nije mi logicno zasto bi Juve menjao Sandra za Emersona koji je dosta losiji.I nije mi jasno zasto su se toliko usresredili na Ikardija kada mogu da probaju sa Vernerom,Halandom na zimu ili tako nekim ko je mladjim koji ipak nije problematik u svlacionici kao Ikardi ali dobro.

avatar
Saturday, 25.04.2020
11:18

Ti si Damjanov Zelenko.