Veliko iznenađenje, Juventusov napadač stiže iz Španije?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.01.2021.
11:14
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će neočekivano pojačanje stići u Torino.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

U Juventusu razmišljaju o današnjem derbiju sa Interom, ali traže i napadača, nekoga ko će biti zamena za Moratu.

Mnogo imena se pominje, od povratka Ljorentea, do Milika koji najverovatnije ide u Inter, kao i još par iskusnijih igrača. Ređala su se imena, Pirlo traži igrača koji će biti na klupi i čekati svoju šansu, klasičnog napadača koji bi igrao kada odmara Moratu.

Italijani nemaju nameru da potroše veliki novac na pojačanje, traže nekog na pozajmicu, a mediji su jutros lansirali vest da je u prvom planu Vilijan Žoze.

Oni koji pomno prate Primeru znaju o kome se radi, Brazilac je svojevremeno bio veliki talenat, zaigrao za mladu reprezentaciju svoje zemlje, došao u Real, ali se nikada nije izborio za prvi tim. Bio je na pozajmicama u Saragosi, u Las Palmasu, a već četiri godine je član Sosijedada.


Ima već 29 godina, u Baskiji je davao golove, ali ima ugovor još godinu i po, a izgubio je mesto u timu. Tačnije igra, ali nije baš u nekoj formi, dao je samo tri gola u šampionatu i više nije prva opcija.
Po mnogima on je bolje rešenje od mladog Šamake iz Đenove, jer ima mnogo iskustva i iako nije igrao u Italiji, mogao bi da bude od koristi u nastavku sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke