Vernera nisu uspeli da "ukradu", hoće li engleskog reprezentativca?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.06.2020.
23:44
Izvor: Sportske.net

Sprema se još jedna velika borba na tržištu.

Foto: EPA-EFE/LYNNE CAMERON
Foto: EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Timo Verner je na korak od prelaska u redove Čelsija, a obelodanjeno je i da je na stolu imao ponudu Mančester sitija, ali se nakon razgovora sa Frenkom Lampardom ipak odlučio za London.

Sada će "Građani" još jednom pokušati da pokvare planove "Plavcima", naime, spremni su da se uključe u trku za potpis levog beka engleske reprezentacije i Lester sitija, Bena Čilvela.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je zablistao u dresu "Lisica", postao je neizostvan član i "Gordog Albiona", skrenuo je pažnju najvećih timova na "Ostrvu".

Čelsi je, prema brojnim pisanjima, najozbiljnije zainteresovan za njegov potpis, ali su se navodno sada i Gvardiolini "Građani" uključili u priču.

Benžaman Mendi se iz sezonu u sezonu muči sa povredama, Zinčenko se solidno pokazao kao njegova alternativa, ali postoje naznake da bi španski stručnjak od uprave mogao da zatraži novu opciju po levoj strani u odbrani.

Zinčenko bi mogao da bude pomeren u vezni red, gde mu je i prirodna pozicija, dok bi se novajlija sa Mendijem rotirao na mestu uz levu aut liniju.

Ben Cilvel Lester

Videćemo da li "Građani" mogu da pokvare planove ekipi sa "Stamford Bridža", pred njima je jako važna nedelja, u kojoj bi mogla da bude donešena konačna odluko o njihovoj kazni, tačnije o suspenziji iz Lige šampiona zbog kršenja FFP-a.

Problem bi mogla da bude i cena, Lester naime traži između 70 i 90 miliona evra za svog defanzivca, svota koju bi Čelsi mogao da izdvoji pod određenim uslovima, ali je pitanje da li sebi taj luksuz može da priušti i Siti, koji pritom ima većih problema u ekipi, pre svega na štoperskim pozicijama.

Derbi baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 08.06.2020
15:35

Precijenjen, Angelino od njega nista losiji nije al eto bitno je da se trosi...