"Veštice" i iskustvo, može li Pipo 'preživeti' u Seriji A?

Autor: Stefan Matić
utorak 30.06.2020.
12:58
Izvor: Sportske.net

Dobro poznata pojačanja.

EPA/FRANCO LANNINO
EPA/FRANCO LANNINO

Povezane vesti

Benevento se vraća u elitu Apenina.

Filipo Inzagi je osigurao promociju u Seriju A i to sedam utakmica pre završetka prvenstva, krajnje ubedljiv način. Sada su na red došla pojačanja, "veštice" ne žele da im se ponovo sezona od pre dve godine kada su se ekspresno vratile u Seriju B.

Pouzdani Di Marcio piše o tri imena.

Loik Remi je meta broj jedan, napadač Lila danas ostaje bez ugovora sa "dogama". Priliku za Italiju još uvek nije imao, igrao je za klubove poputa Liona, Marseja, Čelsi, Hetafe.

Pominje se i Andre Širle. Osvajač Svetskog prvenstva je igrač Borusije Dortmund, ovu sezonu je odigrao na pozajmici u Spartaku iz Moskve. Ima još jednu godinu ugovora sa "milionerima", ali nova pozajmica je svakako moguća.

Odbranu bi trebao da pojača Kamil Glik. Iskusni Poljak nosi dres Monaka, pre toga je sa velikim uspehom igrao u Seriji A za Torino. Kod Pipa Inzagija se ceni iskustvo, i sam napadač je u svojim poznim godinama pružao najbolje partije.

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 30.06.2020
13:08

Samo da se ne zeznu kao neki. Matori i iskusni igraci jesu dobra stvar, znaju znanje ali pitanje je u kom tempu mogu da odigraju sezonu. Posebno sledecu koja ce biti zgusnuta. Treba kombinovati lepo mladost i iskustvo