Vezista napušta Real, ali ne mora da brine, ima dve po dve ponude iz Premijer lige i Primere!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.05.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net

Dobiće odrešene ruke u Madridu, hoće li ostati u Španiji?

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Kako prenosi španski "AS", Markos Ljorente je na izlaznim vratima "Santijago Bernabeua".

Mladi španski fudbaler je proglašen za višak u Zidanovoj rekonstrukciji, koja se sprema ovog leta, ali ne mora da brine za nastavak karijere.

Naime, za Ljorente su interesovanje pokazali velikani Premijer lige, ali i neki od najvećih klubova u Španiji.

Arsenal je zagrizao, ali će imati konkurenciju u Mančester junajtedu iz Engleske, dok bi mogao da ostane i u Madridu i preseli se u Atletiko, a njegovo ime nalazi se i na spisku sportskog direktora Sevilje Monćija.

Vezista ima ugovor sa klubom do 2021. godine, a u Realu su svesni da bi u novom klubu mogao dobro da se razvije, pa se pretpostavlja da će u dogovor sa njegovim budućim klubom ubaciti i klauzulu po kojoj za određeni novac mogu da ga vrate na "Bernabeu" u bilo kom trenutku.



Sva četiri pomenuta kluba zvuče kao primamljive destinacije za Ljorentea, Arsenal je u usponu, igraju finale Lige Evrope i po svemu prikazanom, čini se da su favoriti protiv Čelsija, koji je već ostvario primarni cilj, obezbedili su plasman u Ligu šampiona.

Što se tiče Mančester junajteda, Solskjer će iz korena menjati igrački kadar, a mladi Španac bi mogao da bude dobar potez norveškog trenera.

Kada su u pitanju timovi iz Španije, Atletiko će takođe promeniti puno toga ovog leta, šuška se da bi mogli da ostanu bez Rodrija nakon samo jedne sezone, kako se Siti sprema da aktivira otpusnu klauzulu od 70 miliona evra u njegovom ugovoru.

Ljorente bi bio dobra zamena za bivšeg igrača Viljareala, ali će, jasno, imati paklenu konkurenciju u borbi za njegov potpis.

Monći je prepoznao potencijal u mladom fudbaleru, pa će pokušati da ga preseli na "Sančes Pishuan", u pokušaju da Sevilju izvede na pravi put, nakon ne tako uspešne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke