Više nema dileme, sjajni Brazilac stiže u Real!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.06.2018.
20:36
Izvor: Sportske.net

Stigla je potvrda.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Flamengo oprostio se od mladog napadača Vinisijusa Žuniora, koji će u julu zadužiti opremu madridskog Reala.

"Los Blankosi" su ga kupili još kada je imao 16 godina, platili su 45 miliona evra za njegove usluge, mnogi su to videli kao ludost "kraljevskog" kluba.

Ipak, mladi Brazilac se u prethodnom periodu odlično razvio, na 70 nastupa za prvi tim Flamenga upisao je 14 golova i sada se seli u Evropu.

Jasno je da će mu biti potrebno vremena da se adaptira na evropski fudbal, ali je isto tako jasno da će Real u svojim redovima od narednog meseca imati jednog od najtalentovanijih napadača na svetu.

Postojala je ideja da u Flamengu ostane do decembra, ali je na kraju ipak odlučeno da se preseli u Madrid čim napuni 18 godina, a to će se dogoditi 12. jula tekuće godine.

Flamengo se i zvanično oprostio od napadača, koji može da igra po oba boka u napadu, ali i iza najisturenijeg, te će mladi Vinisijus tokom leta pokušati da se izbori za mesto na "Santijago Bernabeu".

Nije isključena mogućnost i da ga Real pošalje na pozajmicu, ali s obzirom da je u pitanju jedan od najvećih svetskih talentata, očekuje se da mu Lopetegi pruži šansu naredne sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncounquered
Monday, 25.06.2018
21:07

Samo mu treba pruziti sansu, kao sto je Gvardiola uradio sa Gabrielom Jesusom koji je isto imao tada 18 god...a verujem da ce imati, s' obzirom da Benzema ide najverovatnije.

avatar
miki veliki
Monday, 25.06.2018
08:55

mali pokazi da li i sta znas :-)

avatar
MSSZRMK
Sunday, 24.06.2018
23:08

Jako je mlad,bez obzira šta će biti sa njim trebaju kupiti jednog napadača.