Vlahović i Fiorentina? Razlika je 20 miliona?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 20.09.2021.
11:50
Izvor: Sportske.net

Sutra ga čeka okršaj sa Lautarom Martinezom!

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Dušan Vlahović se priprema za sutrašnji derbi sa Interom, a italijanski mediji najavljuju duel kao ono najbolje što Serija A ima da ponudi u smislu napadača, Srbina i Lautara Martineza. Nakon dobre serije rezultata, apetiti "Ljubičastih" su porasli, žele da ostanu neporaženi protiv šampiona koji je zgromio Bolonju.

Predsednik Komiso izbacuje zapaljive izjave na sve strane, ali kada je Vlahović u pitanju ostaje miran.

"Imamo odlične odnose i sa momkom i sa njegovom porodicom, on zna koliko smo mu pružili i kako ga tretiramo ovde. On zna kakva je ponuda, čekamo odgovor agenta. Sada idem u Ameriku, moram da zarađujem novac za Fiorentinu", rekao je vlasnik Toskanaca medijima.

Ono što ostaje je razlika od 20 miliona. Iako je Vlahović zadovoljan predlogom od 4 miliona plus bonusi, njegov menadžer ne odustaje od klauzule od 60 miliona. Fiorentina ne želi da obavezni otkup bude manji od 80 i oko toga se lome koplja.

Čeka se odgovor, podsetimo Dušan ima ugovore do 2023. prima samo 800 000 evra godišnje, a u Fiorentini se plaše da bi ako i ove sezone bude igrao kao prošle, vodeći klubovi Evrope platili lako 60 miliona evra za njihovog najboljeg igrača. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke