Vreme je! Posle Ćire, Srbin konačno u Barsi i to već u januaru?! Klub pristao?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.11.2019.
10:20
Izvor: Sportske.net

Srpski igrači nisu baš ostavili trag u Barseloni, a priča se da će u januaru na "Kamp Nou" posle više od dve decenije ponovo stići naš igrač!

EPA PHOTO EFE/RAQUEL
EPA PHOTO EFE/RAQUEL

Povezane vesti

Fudbalski čarobnjak Dragan Ćirić, jedini je srpski igrač koji je nastupao za Barselonu. Dve godine je proveo u klubu, imao problema sa povredama, iako je Van Gal cenio njegove kvalitete, nije ostavio trag.

Ako ne računamo Krkića koji ima špansko državljanstvo i malo veze sa Srbijom, naši igrači nisu nastupali za slavni klub.

Goran Drulić je proveo šest meseci u drugom timu Barselone, a sa klupe, Katalonce je vodio Radomir Antić, od januara do juna 2003. i svojevremeno početkom šezdesetih, Ljubiša Broćić, koji je vodio i Zvezdu, PSV i Juventus.

Ali, za par meseci u Barsu bi mogao ponovo da stigne srpski igrač.

Kako piše "La Nazione", Fiorentina ozbiljno razmišlja da prihvati ponudu Katalonaca. Meta je Bleki Milenković, pisali smo već da Barsa traži štopera umesto Umtitija koji posle povrede kolena više nije isti igrač.

Srpski štoper može da igra i desnog beka, što je razlog više da o njemu Barsa razmišlja, a Fiorentini je potreban novac za prelazni rok, želi da zadrži Kjezu, Kastrovilija, Pecelju kao i da otkupi par igrača sa pozajmice.

Milenković je šansa da napune kasu, njegova cena je između 30 i 40 miliona evra što za Barsu ne bi bio problem.

"Ljubičasti" su inače posle nekoliko dobrih partija, remija protiv Juventusa, upali u krizu, dobili su jednu od pet utakmica pa su bliži borbi za opstanak nego Evropi što je bio proklamovani cilj novog vlasnika Roka Komisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Monday, 18.11.2019
16:31

kakav bre Bleki.. kakvi bakraci

avatar
Колатерална Штета
Monday, 18.11.2019
15:58

Milenković ima predispozicije da bude standardan igrač nekog velikog kluba, sve zavisi od toga da li će otići u Barselonu da odmah bude u prvoj postavi ili će biti zamena Lengleu ili Pikeu, ako je ovo drugo, neće ni od njega biti ništa kao ni od Jovića

avatar
REVØLT
Monday, 18.11.2019
11:37

Bolje i da nismo imali nikoga nego da imamo toliko onih koji su bili, a posle se ispostavilo da se nisu snasli ili da su (teski) promasaj kao Spasic, Petkovic (za njega mi je najvise zao jer bi onda sasvim sigurno igrao i za reprezentaciju), Ognjenovic i sad Jovic, jedino je Jankovic od nasih igraca tamo nesto uradio.

avatar
Bato C.
Monday, 18.11.2019
11:56

A Peđa Mijatović!?

avatar
Бојовић Милан
Monday, 18.11.2019
18:30

Računao ga verovatno u Crnogorce heheh

avatar
Колатерална Штета
Monday, 18.11.2019
15:56

Ako misliš na Boška Jankovića, onda treba pomenuti i Žigića koji je bio jako dobar u Rasingu. Pa i Kežman je imao solidnu sezonu u Atletiku, a da ne pominjem Miloševića u Osasuni, a i sada Dmitrovića

avatar
REVØLT
Monday, 18.11.2019
15:17

I on isto ako ga racunas kao Srbina, naravno.