Vremena sve manje, Klop bez mnogo izbora - Tri imena se izdvajaju!

Autor: Stefan Matić
nedelja 31.01.2021.
22:20
Izvor: Sportske.net

Ne tako kvalitetna rešenja.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Danas su "redsi" dobili pozitivne vesti. 

Virdžil van Dajk se vraća ranije nego očekivano , stamenog Holanđanina gledamo na terenu već u aprilu mesecu. Jasno, tada kreće završetak skoro svih takmičenja - VVD bi mogao biti dodatna snaga u borbi za trofejima. 

Treba se i ostati u tim takmičenjima do aprila, jasno da će Klop koliko god odbijao morati da dovede pojačanje u defanzivi. Pominju se tri imena, za jedno znamo da bi verovatno bilo više štete no koristi. Kandidati su Škodran Mustafi, Roman Sajs i Ben Dejvis koji igra za Preston u Čempionšipu. 

Arsenalov defanzivac Mustafi nema ozbiljnu ulogu kod Mikela Arteta, Nemcu i osvajaču Svetskog prvenstva ostalo je svega šest meseci do kraja saradnje sa "tobdžijama". Sa druge strane Saisa nema već tri utakmice zaredom u dresu Vulvsa. Marokanac je bio i efikasan ove sezone za "vukove", u 14 utakmica ima 2 postignuta gola.

Za sada nekako najizvesnije deluje posao sa Prestonom oko Dejvisa. Englez ima sličnu situaciju kao i Mustafi, ovo je poslednja prilika za Preston da zarade nešto na svom štoperu pre nego što ih kao slobodan igrač napusti na leto.   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 01.02.2021
01:55

Dogovoren je Dejvis koliko ja znam, valjda 2m+ van den berg na pozajmicu u suprotnom smeru.