"Vučica" spas za Kina, Anćeloti komplikuje stvari?

Autor: Stefan Matić
utorak 17.12.2019.
13:45
Izvor: Sportske.net

Dosta prašine se diglo oko napadača Evertona.

EPA-EFE/LANCIA
EPA-EFE/LANCIA

Povezane vesti

Dankan Ferguson je kao privremeno rešenje na klupi "karamela" prešao kratak put od omiljenog lika do čoveka kojeg svi napadaju.

Razlog je Mojze Kin.

Mladi napadač je doživeo pravi udarac na ego u utakmici sa Mančester Junajtedom, kada ga je privremeni trener Evertona ubacio a zatim i izbacio posle samo osamnaest minuta na terenu, što je naišlo na dosta kritika od publike kluba sa "Gudison park".

Po italijanskim navodima, Roma je zainteresovana za mladog reprezentativca Italije. Nema sumnje da bi Kin bio odlična podrška za Edina Džeka, posao bi verovatno bila pozajmica do kraja sezone sa opcijom otkupa. Posao bi mogao iskomplikovati izvesni dolazak Karla Anćelotija na klupu tima iz Liverpula.

Veruje se da bi Italijan stao na stranu svog sunarodnika, imajući u vidu formu Evertona ne postoji razlog da se mladom napadaču pruže sigurni minuti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Tuesday, 17.12.2019
16:21

Sigurni minuti??? Ako Kalvert-Luin nastavi sa igrama kao u zadnje 2 utakmice, nema se on nadati ni minuticama, a kamoli sigurnim

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 17.12.2019
15:27

Mladi napadač je doživeo pravi udarac na ego? O kojem egu vi pricate? Pa decko ima 19g, istina da nije fino ono sto je trener uradio ali ako se ne moze izboriti u Evertonu onda se postavlja pitanje da li je on uopste toliko dobar? Mislim da poziv u repku je bio samo da se proda, pricalo se o ogromnom sumama pa na kraju nista.